förlåt alla fans! ...om det finns nåra (a)

Kan ju börja med att säga hej iaf.. ;o HEJ ! :D:D:D

Men nu ska jag börja med att säga att jag tror att jag kommer att ha blogg perioder, som du märkt har jag typ inte bloggat på två veckor, säkert för att jag kanske inteär van än med att blogga så. :p Men det är jag det och jag gör som jag vill!

Imorse råka jag försova mig en halvtimme så jag hann inte äta frukost och fick inte den tid jag ville ha för mig själv på morgonen. En kille var hos oss tidigt på morgonen och skulle lägga golv också fast han var lite ivägen i köket så orkade inte äta och delvis var det för att jag nästan inte hann till bussen så fick pengar av Dennis för att köpa frukost på skolan. :) Idag är det då tisdag så dagen började med bild.
Jag är ju klar med min konsthistoria men var först med att lämna in den så hon (min bildlärare) vill tydkligen jämföra den med dem andras så jag får vänta ett tag till. Vi har haft engelska och spanska. Fick inte heller veta hur spanska provet gick eftersom våran lärare hade haft för mycket att rätta att hon inte hann med oss. :( Men det får jag iaf veta om en vecka! Min revolution har jag inte heller fått veta nåt om... Men det får jag veta på måndag! Haha :D
Vi slutade 25 över ett idag och trodde att det skulle gå en buss halv två men inte det, den gick nog från dagiset typ. Fast det gjore itne så mycket, fick låna en femma av Simon för att kpa en chokladboll och fy faaan vad gott det var!

När jag kom hem rack jag lite the och pluggat matte, det gick väldigt bra för att vara Moa! :D
Nu ska jag göra klart lite uppgifter om sexualkunskap, därför behövde jag datan (a) Fast såklart skriver jag ju här också :)

Träning senare idag 19.45 på LF Arena med div3, hade igår med div4 och jag kände verkligen att jag inet tränat på ett tag, men har ju som haft lite otur med sporten... haha! Tex att jag stukat handen, fårr blodförgiftning, gjort illa benet och varit sjuk. Men nu ska jag börja ta igen allt! Men det gäller att man vågar offra för laget också ;)

Pusspuss, skriver nog sen. :) Hejs!


/ moa <3

Hittills till förlåt alla fans! ...om det finns nåra (a)


Anonym

vilken dag du haft gumman du skulle ha behövt mig så skulle den nog varit bättre :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: