HEJ.

Chaachaa
Asså det känns som att min internet värld inte funkar så bra. Jag har ingen kamera, jag vill ha.. Min mobil är på lagning och jag vill ha tillbaka den nu, kan ju ta bilder med den. Man ser ju iaf vad det är då. Heh. :)

VILL NÅGON ÄNDRA MIN BLOGG DESIGN?! Snälla, jag vill ha en ny design en fresh men någon fin mening och så att man ser att det är min, snälla :) ♥

Idag fick vi se vårat schema som var väl sådär bra. Hyffsat. Vi fick en massa info blad och ett där man ska skriva under att man inte ska vandalisera sina skåp typ. Ja men visst, ingen gör ju typ det ändå. Förutom EMMY! ;)
Nä men, jag ska se till så att jag lämnar in pappret så fort som möjligt imorgon för jag vill inte ha underskåp! :s
Inte ett tredje år till. Och jag som är så lång! 173 då :D
Vi fick planera saker vi skulle göra med åttorna imorgon, det blev mina lekar :) Danska fotleken och en kläd lek där man ska ta så många kläder som man kan (som man har på sig och vill ta av sig) och knyta ihop dem med varandra, man kan ta tid på tex 15 min och den som har gjort längst har vunnit! :)

Fick ett par fina peace-märks örhängen av pappa, ni kan få se en bild på dem nån gång :D Dem har jag iaf på mig nu :)
Funderar faktiskt på att praoa i Luleå v. 39 och bo hos pappa. Vet inte vart jag vill praoa ingen aning men i Luleå blir det! :)
Gymnasiet där med? ;)

Haha, lol kolla videon.. Låten är ganska bra ändå ! :D

/ moa ♥
Hittills till HEJ.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: