Vad gör vi? Nu kör vi

Chaachaa :)

Idag har det verkligen känt som en skoldag, en bra en också! :)
Jag hade spanska med en vikarie, no matte svenska engelska och slöjd. Alla lektioner gick jätte bra förutom spanskan.. Hihi :D Fast det beror ju bara på mig själv, men men :)
Det går awesome när man koncentrerar sig iaf.. Haha menar du det tänker du säkert nu? Ja! Det gör jag faktiskt, smart va? ;)
Gick till kl 15.00 idag och efter det hade vi massa lekar som, grisleken, melonen, hajah! mm xD
Det var ruuuligt. Efter skolan så for jag nästan direkt till Tove och lämnade hennes present som bestod av ett lila linne, siden från BikBok en sjal från jag vet inte var men den e fin. Ett armband där det står "Tove ♥" och en klubba! Fick tillbaka min mp3 min lilla rosa sak som ser ut som en iPod. Mina psg t-shirt mina vita shorts och en PUMA kofta ;) For hem, fixa nya låtar till mp3 elle nya o nya men dem som jag hade på datorn.
Funderar på att fara ut o jogga en sväng, vill tagga lite inför koper-testet imorgon. Men bara jag får G, och det får man genom att göra 3 hela km. Haha men nog vill jag ha bättre än de men, vi får la se :)
Åt en jätte god middag idag btw! Vet inte vad det heter men hemma gjord potatisgratäng och kyckling inrullad i bacon med min sallad till *dreggel* .

Nu är jag iaf blond som ni kanske vet, eller mer blond rättare sagt.+

DAGENS OUTFIT:Nä, nu bestämde jag mig för att gå ut & jogga, pussen!


/ moa ♥

Hittills till Vad gör vi? Nu kör vi


Elin

Gillar dina dagen outfits ;) <3


URL: http://eliiinforsberg.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: