som en drömmare

tisdag idag, igen. det är ca 52-53 ggr per år tisdag. nu har vi kommit till den sista. känns inte så mycket men.

Snart är det nyår, då det kan komma en ny start för endel. Nya möjligheter, nya tag, nytt folk. Mycket kan ändras på ett år, kanske det ändras 2011? Man ändras för varje år som går tror jag, på mer eller mindre sätt.
Fick verkligen sova ut idag, kändes skönt. Till halv tolv faktiskt! Hade tänkt verkligen ta hand om mig idag, duscha länge, göra mig fräsh överallt. Men det hinner jag inte... Ska till vårdcentralen vid 3 och kolla upp min tå.
Hade blodförgiftning i Mars och haft ont ända sen dess. :( Hoppas det blir bättre.

Ska till rosvik senare idag iallafall. Ska nog vara med Elin Lindholm & Emmy Hjelte! Blir nice. Vet inte vad vi ska hitta på men blir spännande att komma till henne. Känt henne nu i ett år men aldrig varit hos henne (Emmy). Haha. Här är hennes blogg ---> http://imyourhero.blogg.se/

Igår kväll beställde jag ett navelsmycke från en jätte bra piercing sida!
Haha ändå ganska cool. Ville ha något som hängde men det går sönder så lätt så jag fastnade för denna :D


Rubriken handlar om en dröm.
Jag var med min syster. På ett fängelse eller ett stort kontorshus.
Jag hade tappat bort henne innan men hittade henne igen. Min mamma var också med. Hon bar en lång brun pälsjacka. Hon brukar aldrig använda päls, hon såg ut som min farmor i den.
Helt plötsligt var jag anfådd och visste att jag blev jagad, allt var så konstigt. Hittade min storasyster och höll i henne hårt och hon i mig. Jag ville inte tappa bort henne nå mer. Plötsligt var vi utanför kontorshuset som jag nu insåg att det var. Det var fullt med vakter runt om entrén. De var vända mot entrén. Vi förstod inte varför. Vi smög framåt. Jag såg min pappa stå där. Blodig i hela ansiktet och jag såg verkligen att han led. Jag sprang fram mot han, grät, skrek. Jag ropade inte på hjälp för jag visste att ingen fanns där för mig. Det var sand överallt, men inte där vart min pappa låg och skrek. Inte runtom byggnaden. Vakterna sköt mot honom och mig, de sköt tennisbollar. Hårda jävlar, de träffade mig och pappa. Jag började blöda och hela min läpp sprack, tom min mun.
Jag blev träffad mer än en gång, låg där på marken och blunda. Jag trodde att de skulle sluta när de såg att jag var skadad. Iallafall stoppa allt ett tag. Som på en fotbollsmatch när någon gjort illa sig. Men inte det. De gjorde de inte, min syster skrek åt mig att komma tillbaka åt henne, jag låg där på rygg och lyssnade. Gick upp, sprang till henne och kramade om henne.
Sedan vaknade jag, det kändes som att jag sov med öppna ögon men ingen dröm. Men vart tog mamma vägen? Hon var inte ens kvar i huset när jag vaknade. Kollade på mobilen, hade fått ett sms av henne...
Hittills till som en drömmare


emelie

vad heter sidan?:)


URL: http://emelielae.blogg.se/
HannaGustavsson

ja precis va heter sidan? ;))


URL: http://gussa.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: