fortfarande tisdag, (y)

Kom hem nyss från skolan. Jääävligt chill dag eftersom vi sluta 13.20, hade ingen spanska heller som var jävligt skönt men har ttdligen en läxa till imorn?! ;o Iaf, dagen började med bild då som sagt som jag skrev tidogare idag sen hade vi engelska, gjorde klar allt man skulle sen har vi förhör på det på fredag.. Om man inte var klar skulle man få läxa (a) men nepp det slapp Moa för att hon är så duktig :D Bra att ha självförtroende eller hur? ;) Lunchen var köttsoppa, hårdbröd och en massa sallad. Tyå hål sen? Sista lektionen var matte, men var klar med allt man skulle göra där också så det var chill :D Skulle köra skoter med Jenny och Mikka (styvsyster o hennes kompis) men min styvpappa har inte kommit hem än för han är i Skeå o hämtar en bil ;) Idag ska jag nog städa upp i mitt rum o plugga på andra och endel saker, kanske planera lite till helgen, vi får se :)
Idag är dte faktiskt skönt väder, bara några ynka minus och lite sol, härlig luft också :D Eftersom det var två fjååårtiwwsar på våran skola idag som inte går där hade dem as mycket parfym, lovar det lukta i hela skolan.. Tur att man inte är allergisk iaf :)

Just nu har jag min laptop i knät och sitter i min soffa, ganska chill (y) Hoppas på att fååka till träningen imorn, är verkligen taggad fan :D Inte meningen att det skulle bli såhär långt inlägg, men du som orka läsa tack (a) hihihi.. pussokram!
inte dagens outfit.. men det är fortfarande jag :)
inte dagens outfit men.. fortfarande jag :)

/ moa <3
Hittills till fortfarande tisdag, (y)


Din beundrare

Finns ingen snyggare än du
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: