lördag & söndag!

haaej :D

i lördags steg jag upp nån tid, sen for jag till Holma för att ha lagfest/teori/hamburgare (yy) med laget då. Vi körde lite lekar hade frågesport om fotboll, jag och Starry fick mest poäng och vann godis :D Fast jag har godislöfte så gav det till ElinF som jag sen åkte till och var med hon, ElinL och Emmy :)
Vi körde baksug, satt o snackade och hade SAFTkalas! :D Tog lite kort osv.
Ante, Joel och Carlén kom sedan, men vi bestämde oss för att gå till Viktor. Vi var inte där länge innan vi gick till fotbollsplanen och lirade fotboll med en massa folk. Fast jag var rädd att man skulle halka där, det gjorde många andra så.

Men det blev kallt så vi gick hem till ElinL och hade saftkalas igen, virade in oss i filtar, tog ännu mer kort oxh körde musikfrågesport när Simon, Anton och Erik kom, efter det tog vi de lugnt och chilla medans de pratade minnen. Vi blev trötta och hade somnat kring ca 4. Den bästa kvällen på länge! Tack vare er tjejer.. Pusspuss x)

Idag vakna vi typ vid 11, åt frukost, gjorde oss i ordning sen ingenting. Jag åkte hem och har städat i mitt rum och fixat annat, inte pluggat så mycket till provet men ska väl göra det snart.. :)

snart sommar, gammal bild! ;)/ moa <3

Hittills till lördag & söndag!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: