såhär känner jag om dig?

Person nr 1: Vem fan tror du att du är?! Ditt jävla svin allt du gjort och allt du har förstört, vet du hur många som vill döda dig? Vet du hur många jag har bakom mig som är på min sida? Fan vad jag hatar dig.. hoppas du kör ihjäl dig själv och försvinner ur mitt liv!

Person nr 2: Du kan inte komma och gå som du vill. Du lämnade mig (kompis) sen brydde du dig inge mer, vad håller du på med?

Person nr 3: Du tror att du känner mig men det gör du inte, så varför ljuga och säga att du vet saker som du egentligen inte har någon fuckin aning om? Vad tänker du med? Du ska tänka på vad du säger INNAN du säger det men det har du väl inte heller tänkt på. Om du vill fortsätta snacka kan du ju ha lite mer medkänsla.

Person nr 4: Jag vet inte om jag kan fortsätta mer, det blir bara mer och mer komplicerat.

Person nr 5: Du är mitt allt och jag älskar dig, du är den första jag går till när något har hänt. Du har den medkänsla jag behöver och du är förstående och vet så mycket.

Person nr 6: Ibland har du torr humor, ibland är det den bästa jag vet. Du är så himla bra så jag vet inte vad! Glad gör du mig alltid också. Det är väldigt bra.

Person nr 7: Du sa att du alltid skulle finnas för mig men när jag väl behöver dig finns du inte där. Är det bara tillfälligt det ska vara så? Jag saknar dig, förstår du inte.. ?

Person nr 8: Efter det som hände mellan dig och en annan kände jag mig bortglöm, vi snackade mest om dina problem men sen när det var löst så var jag bara som luft. Jag fick min hjälp då med, men inte nu.. du vet inte ens om det än. Du pratar ju aldrig med mig. Jag hjälpte ju dig? Vad är det här nudå?

Person nr 9: Är jag bara försvunnen för dig när du dissar mig? När du kommer tillbak är jag så speciell. Vad menar du med allt?

Person nr 10: Borde jag vara rädd för dig?Vilken person är du?


/ moa <3
Hittills till såhär känner jag om dig?


Din beundrare

Man kan säga att jag är en blandning mellan 3&6, men ingen stämmer inte så värst bra överrens med mig xP
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: