Ibland vill jag bara försvinna...

Chaachaa

Ibland vill jag bara försvinna och komma tillbaka som det var innan saken hände. Tex bråken hemma. Det är jätte jobbigt. Även om det inte handlar om mig. Mitt hjärta dunkar snabbt då och jag blir rädd av att jag blir inblandad. Dennis jag vet att du kommer läsa det här snart, men du förstår inte att min mamma är sjuk tydligen. Inse det, snälla. Ibland tycker jag att du är helt sjuk också men det borde duväl  fan ha insett. Jävligt less! Jag brukar inte klaga ofta men nu måste jag bara få ut det här ur mig. Ni som står mig nära vet vad som hänt innan och det har inte varit nå bra.

Är också ledsen över folk kan ändras så snabbt. Dem tror att man inte bryr sig men ändå gör man det så jävla mycket och försöker att visa det. Men dem är bara inte vana. Det är så, eller hur? Bete dig som du betedde dig förr mot mig, annars vet jag inte hur vi ska lösa detta. Jag vill lösa våran vänskap. Men är du redo att bry dig om mig då lika mycket som jag bryr mig om dig?

Jag kan ta åt mig åt saker som jag inte borde behöva ta åt mig av. Jag knäcker mig själv ibland när små saker händer, men när dem stora kommer... Hur ska jag klara mig då?

Det jag vill säga är att livet kan vara svårt. Som de flesta har märkt har alla sina svåra stunder i livet. Just nu hoppas jag att jag och alla i min släkt ska bli friska så fort som möjligt och att allt ska gå bra i framtiden. Tack för att du tog dig tid. Kram på dig!


/ moa ♥
Hittills till Ibland vill jag bara försvinna...

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: