DRÖM HELGEN ♥

älskar dig ♥

I fredags städade jag i mitt rum, räknade ut att Daniel skulle vara hos mig när som helst eftersom han gått från busshållplatsen så jag lutade mig ut från fönstret och där såg jag honom. Blev helt varm i kroppen så ropade jag hej till honom och han svarade samma tillbaka. Jag gick ner och mötte honom. Vi gjorde inte så mycket på dagen men på kvällen åkte vi in till hans favorit restaurang här i stan. Pentryt, åt god mat och fick skjuts hem av min mammas kompis. På kvällen såg vi Spiderman 3, eller han såg den. Jag somnade. :love:

Vi vaknade ganska sent på lördagen men vi skulle ju ändå inte göra något speciellt. Tog det lugnt, såg på film och bara myste med varandra. Vi rev bort ganska mycket av tapeterna från mitt rum men det är rätt mycket kvar ändå. Tände en massa ljus senare och såg på världens hemskaste film jag någonsin sett. The chainsaw massacre in Texas eller något sådant. Fyfan säger jag bara... Som tur är så såg man Scary Movie 3 efteråt så att vi kunde somna lugnt.

Idag vaknade vi också rätt sent och har sett ytterliggare en film som hette Day Watch, som enligt mig sög. Åt middag, satt vid datorn och för ett litet tag sen åkte min kära hem. Saknar honom redan. Men när jag har påsklov åker jag till honom och hälsar på han. Längtar redan! Nu ska jag leta musik till att ha till resan till Stockholm och sen ska jag bara läsa lite läxa.
Hur har eran helg varit?
Hittills till DRÖM HELGEN ♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: