En springande solstråle.

Sorry för dålig uppdatering, i helgen jag haft fullt upp. Berättar i dag ordning!

Fredag:
Daniel och jag åkte in till stan efter jag slutat. Hittade nada men hade dock inga pengar, sparar till nästa helg. Gick på Ica Kvantum köpte lite gott tills kvällen. Mamma hämtade oss, åt mat. Satte på Forrest Gump och såg hela den. Så jävla bra!!

Lördag:
Klev upp klockan sju, åkte till björklunda med älskling med hopp om att han fick plats med till Älvsbyn till domarcupen. Lag1 som jag var med spelade väldigt bra men målen gick inte in! Var där till klockan 16.00. Jag och Daniel städade hela övervåningen för pengar, myste på även fast jag var jätte trött. Han gick ut med mammas kompis hund, jag råkade somna i sängen men han kom och väckte mig. Han var faktiskt snäll då han gjorde de, haha. Sötnos :) Gick upp vid 23.00 spelade kort med mamma och Anders. Jag och Daniel ägde ut dem totalt i bluff.

Söndag:
Sov ända tills klockan 11, sköönt!
Älskling åkte hem :( Jag och mamma hälsade på Tove, gav henne hennes sena julklapp, förlåt. Hehe :D
Hämtade mina fina högtalare och hälsade samt på min mormor och morfar. Min morbror fyllde också år igår! Grattis :) Efter vi hade handlar lite mat och min efterlängtade kladdkaka så skottade jag halva gården, diskade hela helgens disk och fixade finare i vardagsrummet + att jag kopplade in mina högtalare bestämde jag mig för att v.6 (alltså nu) är det T-shirt vecka! Så jag och många fler ska ha olika häftiga T-shirtar varje dag denna vecka. Ska ta kort så ni kan välja eran favorit av mina snyggaste!

Just nu:
Har jag faktiskt mumsat i mig lite mer kladdkaka och lyssnar på musik. Ska snart börja plugga NO - Kemi och engelska! :)
Klänningens design: Moa Ahlgren Brynolfsson
Fotograf: Eikarik Tin Maung
Hittills till En springande solstråle.


Moa

så fin du är moa!


URL: http://moalundbergh.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: