Dag 04 - En vana som du önskar att du inte hade

En vana som jag önskar att jag inte hade är nog att jag går på toa varje gång innan jag äter middag.
Jag vet inte ens varför.. Haha lite pinsamt att erkänna det nu men så är det. Är kissnödig varje gång innan middagen, precis varje dag! Så om jag säger ba men vänta så förstår iallafall min mamma "Jaha, hon ska på toa."

Samma innan en match, jag kan gå på toa mer än två gånger innan, lite sjukt. Eller? Vet att en tjej som heter Elin i mitt förra lag gick säkert 7 gånger innan. ;)

Ibland känner jag också att jag måste ha sista ordet. Det kan va jobbigt.

Det som mest är jobbigt är nog att jag har en ganska stor fantasi som gör så att jag inbillar mig saker och oroar mig om det är tex om en speciell sak. Det är något jag önskar att jag inte hade, blir ju jobbigt både för mig och den jag oroar mig för om jag pratar om det. Men jag ska skärpa mig, för det är en ganska stor sak ändå.

Den som minst är jobbigt för omgivningen är nog att jag sätter mig framför datorn direkt när jag kommer hem.
Haha, fast idag gjorde jag faktiskt inte det! Jag gjorde klart nästan alla SO frågor vi har om Hitler och shit förutom 3.

En annan vana som jag har är att jag glidtacklas minst 2 gånger per match. Aldrig fått gult kort, säkert för att de varit snälla domare för mina tacklingar är inte speciellt fina...
Hittills till Dag 04 - En vana som du önskar att du inte hade


Anonym

tack gumman ! sure bitch ! ;) <3


URL: http://elinharilab.
elin

tack gumman ! sure bitch ! ;) <3


URL: http://elinharila.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: