Det är inte lätt när det är svårt!

Godmorgon mina sötnosar!
Igår på fotbollsträningen gick det bra i början men inte när vi spelade! Kan fortfarande inte allas namn och känns då svarare att prata med de lag man spelar i då. Men jag försöker. Man är ju aldrig riktigt van att spela med ett nytt lag för man vet inte hur någon av dem spelar. Man lär sig av tiden, som tur är. Hoppas då verkligen på att många 95or kan vara med på Umeå Fotbolls Festival i sommar! Det var så sjukt kul med Luleå SK. Även fast jag stukade foten första matchen och gick med kryckor. ;s En sak som är ganska roligt men ändå jobbigt är att jag har ju haft problem med mina tår och nu när det nästan är helt okej har jag fått en blånagel, tror du inte att den stötte i som fan igår så att den blivit värre då? Haha.. Ja, alltid är det nånting.
Idag börjar jag 9.20. Ganska chill att mamma är ledig för då kan hon skjutsa mig annars måste jag vänta 2 tim i skolan och det känns ganska drygt! Senare idag måste jag verkligen städa i mitt rum. Tänkt göra det sen i måndags men sen så finns ju datorn. Och JA, jag gillar att skylla på annat. ;)
Just nu har jag nyss blivit klar med min sminkning, ganska vardaglig. Sitter också att lyssnar på MTV där Independet woman som gjorts av Destiny's Child spelas. 90's pop?
ha en bra dag mina läsare! :)
Hittills till Det är inte lätt när det är svårt!


fowzies.se

sv: oooh tack ska du ha :D


URL: http://fowzies.se
fowzies.se

oooh kul att du tycker det :D tack!


URL: http://fowzies.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: