SUGAR TOWN BABY

Hej bloggen!
Idag har det varit en ganska "normal" skoldag. Alla skoldagar är tråkiga för att det är just skola men tycker ändå att jag har det ganska kul med min klass. Som idag tex, skull snärta Elin på rumpan med min linjal så.. Gick den av.. På mitten! ;o HAHA. Med Fanny hände det likadant när hon skulle slå mig. Vi har i alla fall börjat tagg inför volleyboll turneringen i våran klass som är den 2 Mars för er som inte vet. Dock gick det inge bra för min del, men man ska alltid försöka, gäller med allt!
Igår somnade jag direkt efter skolan och på kvällen så var jag typ på en "kurs" om foto, photoshop och så fanns det massa annat. Jag Elin, Ida och Pao testade på dans också. Gick ganska bra, eller? Nej, men det var verkligen kul.
Ska nog dit nästa tisdag också. :)
Idag har jag fotbollsträning sent ikväll, men innan det ska jag hunnit göra spanska läxan. Där ska jag skriva en halv fkn sida om vad jag gjort i helgen. Spenderade ju hela den med min älskling, men just språket jag oroar mig över.
Bra om man kan spanska och ska åka till Gran Canaria sista året på gymnasiet i alla fall! (Hotell & Turism linjen)
På fredag åker jag till Kalix med min Daniel och stannar där hela helgen. Vi ska nämligen hälsa på han bror och hans brors tjej med deras bebis. Ser fram emot det! Ser också fram emot att se min lilla tönt åka snowboard också. ;)
Snart fyller min mamma år, hon ska få en jätte fin överasskning. Blir galen om hon inte blir glad av den. Fast.. Hon blir glad av allt jag ger henne. :D Om det inte är en full hög av disk dock...
Hittills till SUGAR TOWN BABY


Mathias

sv: hehe okej, har inte varit så aktiv senaste dagarna själv så :P, vad är du nervös över :D?


URL: http://mattejaaz.blogg.se/
Lorentz

Hahahha :D herregud.. när du väl skriver så påminner du om då vi gick på samma skola :( saknar så hårt..<3


URL: http://lexys.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: