DAYVIEWS/BDB

Hellu,

Även om förmodligen börjat tröttna på alla komplimanger du får måste jag ändå säga att du lätt är en av de absolut finaste tjejerna på bdb!:)

Och om du inte ska jobba i sommar, men ändå vill få en ny iPhone 4, en äkta LV väska och upptill 25.000 kr. så hoppas jag du addar på ***** så kan vi bestämma mer - jag tror inte att du blir besviken!

Kram Calle

Asså ska man tro på sånt här? Jag höll på att bli modell en annan gång för ett företag i Luleå. Nu håller jag och min kompis på att göra en egen profilmapp eller vad man ska kalla det med modellbilder.
Är det värt att satsa, ska man satsa? Blir ju ändå glad av tanken. :)
Hittills till DAYVIEWS/BDB


Zandra - Mamma till Thindra

Gå inte på sånt där, är du snäll! Dom sa på tv för nå tag sen. Att modeller söker upp sånna som fotograferar inte tvärtom!Läste du inte tidingen för ett tag sen då en tjej blivit mördad då hon gick på detta! Snälla gå inte på det!


URL: http://mammaijuni.blogg.se/
bella

ja du gumman ja vet inte ja , men jag tycker du ska satsa ja iaf :Dsvar: okej tack sweetie :D ja de tycker jag med

puss <33


URL: http://bellanordlund.blogg.se/
Zandra - Mamma till Thindra

Jo, om du letar själv så är det en annan sak. Men se till så att det är en riktig fotograf och inte en som lurar dig totalt! :) Lycka till isf! :)


URL: http://mammaijuni.blogg.se/
Amanda Jonsson

gå inte på det där om du inte vill bli sexuellt utnyttjad eller värre - död. bara pedofiler osv som skriver sånt där till tjejer, tänk smart! :))


URL: http://ajonssons.blogg.se/
Emilia

Ta reda på fakta om den här typen, hör om han hår någon hemsida. Eller kolla om någon annan har fått ungefär lika, eller jobbat med personen. :)Ella och jag har ju blivit erbjudna ett skivkontrakt, dock vet jag inte hur äkta detta är med tanke på att företaget inte verkar ha någon hemsida.Men klart som bara den att du ska satsa om det visar sig vara ett pålitligt företag! :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: