SVAR PÅ TAL OM LÄGENHETEN/LINJEN

Hej!
Jag undrar hur kom du på att du skulle gå just den linjen i Älvsbyn?
Var det lätt att få en lägenhet? hur mycket kostar en hyra på en sån lägenhet som du har?
Är själv i vägarna på att kanske flytta till Älvsbyn för och gå skola där.
Vill bara veta lite mer om hur du just fick den lägenheten och hur tog dina föräldrar med just det att du ska flytta och hur kändes
det för dig när du precis flyttat in var de konstigt, sån där info som man oftast inte tänker på men skulle vara kul och veta.
De var allt och så sjukt fin lägenhet du har! :)
Svar: Hotell & Turism linjen fanns bara i Älvsbyn i Norrbotten då jag skulle välja linjen och det var den perftekta linjen för mig som älskar att resa och gillar service.
Det var antingen denna eller handels och blev super glad när jag fick veta att jag kom in på gymnasiet i Älvsbyn.
Jag fick en lägenhet genom skolan så har ett kontrakt därifrån. Min etta kostar runt ca 2000kr per månad och en tvåa kostar kring ca 3000kr per månad.
Jag får inackorderingsbidrag som täcker mer än hälften av hyran vilket är väldigt bra.
Jag bor bara med min mamma här i Norrbotten, min pappa bor i Skåne så han är det svårt att träffa varje dag.
Min mamma blev jätte glad för min skull och skulle själv vilja uppleva det jag gör just nu även fast jag är så ung som flyttat hemifrån men 80% av min klass har dock flyttat hemifrån.
För mig kändes det helt fantastiskt! Shit tänkte jag, allt är mitt, jag bor här. För mig själv... Så himla härligt med eget badrum, eget kök och minst 4 meter till allt!
Jag flyttade in i början av augusti och har bott i lägenheten ca 3 månader. Trivs väldigt bra med området och mina grannar. Speciellt en klasskompis som heter Felicia och bor ett hus emellan mig.
Känner att jag får hemlängtan ganska ofta och att det blir lite ensamt då och då trots att jag har mina pratglada fiskar (hihi) men det ordnar sig alltid när klasskompisarna finns nära och att jag har ca 5 mil hem som tar 1h med bussen.
Tack för din fråga hoppas du fick svar på den och tack så jätte mycket för att du tycker att den är fin!


Hej!
Jag undrar hur kom du på att du skulle gå just den linjen i Älvsbyn?
Var det lätt att få en lägenhet? hur mycket kostar en hyra på en sån lägenhet som du har?
Är själv i vägarna på att kanske flytta till Älvsbyn för och gå skola där.

Vill bara veta lite mer om hur du just fick den lägenheten och hur tog dina föräldrar med just det att du ska flytta och hur kändes det för dig när du precis flyttat in var de konstigt, sån där info som man oftast inte tänker på men skulle vara kul och veta. De var allt och så sjukt fin lägenhet du har! :)Svar: Hotell & Turism linjen fanns bara i Älvsbyn, Norrbotten då jag skulle välja linje och det var den perfekta linjen för mig som älskar att resa och gillar service. Det var antingen denna linje eller handels. Blev super glad när jag fick veta att jag kom in på gymnasiet i Älvsbyn.
Jag fick en lägenhet genom skolan så har ett kontrakt därifrån. Min etta kostar runt ca 2000kr per månad och en tvåa kostar kring ca 3000kr per månad. Jag får inackorderingsbidrag som täcker mer än hälften av hyran vilket är väldigt bra.

Jag bor bara med min mamma här i Norrbotten, min pappa bor i Skåne så han är det svårt att träffa varje dag.
Min mamma blev jätte glad för min skull och skulle själv vilja uppleva det jag gör just nu även fast jag är så ung som flyttat hemifrån men 80% av min klass har dock flyttat hemifrån. För mig kändes det helt fantastiskt! Shit tänkte jag, allt är mitt, jag bor här. För mig själv... Så himla härligt med eget badrum, eget kök och minst 4 meter till allt!

Jag flyttade in i början av augusti och har bott i lägenheten ca 3 månader. Trivs väldigt bra med området och mina grannar. Speciellt en klasskompis som heter Felicia och bor ett hus emellan mig. Känner att jag får hemlängtan ganska ofta och att det blir lite ensamt då och då trots att jag har mina pratglada fiskar (hihi) men det ordnar sig alltid när klasskompisarna finns nära och att jag har ca 5 mil hem som tar 1h med bussen. Åker oftast hem på helgerna.

Tack för din fråga hoppas du fick svar på den och tack så jätte mycket för att du tycker att den är fin! :D
Hittills till SVAR PÅ TAL OM LÄGENHETEN/LINJEN


Moa

sv;

jodå, okey kul :-)


URL: http://moalundbergh.blogg.se/
BEa

Jag gillar verkligen din blogg :D ! Har du gjort designen och allt själv??Kram!


URL: http://modelbea.blogg.se/
sofie

sv: vad trevligt :),ikväll blir det innerbandy och fest sen imorgon ska jag bara vara hemma och packa för på söndag ska jag iväg på min praktik som börjar :)


URL: http://soofielundberg.blogg.se/
Chayenne - Mamma till Freja

Hejsan :) Jodå, nu va det dax igen! Kör igång en tävling om dagens blogg så va gärna med du också!

http://sense.webblogg.se/2011/november/vill-du-bli-dagens-blogg-2.html

Ha en bra dag! Kramar


URL: http://sense.webblogg.se/
Viktoria - I väntat på lillen♡

några planer för dagen? :)


URL: http://amanras.blogg.se/
elin

sv: ja! hm i helgen ska jag träffa lite kompisar, kanske blir bio(nya twilight) sen så ska jag klippa mig och färga håret imorgon. dudå? :)


URL: http://elinbrodin.myshowroom.se
MALIN SUNDIN [FOTOGRAF]

RE: jag med, det ska bli mysigt :)nja den har varit sådär. sover inte alls skönt med gipset sen operationen :( din sömn då?


URL: http://malinsundin.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: