REKOMMENDATIONER

Finns ingen regel på när man får ta kattungarna, noggranna uppfödare säljer dom inte förens 12 veckor, men man kan ta dom redan vid 8 veckor fast risken finns att dom kan börja söka "mammas bröst" och vilja dricka av det osv, på ens hand och sånt. Men man kan ta dom mellan 8-12 veckor för då klarar dom sig utan sin mamma :)
Svar: Ja precis! Det är bara en rekommendation. Förut var det 8 veckor innan man fick ta dem hem. Men min mormor är så snäll så katten har det super bra hos henne! :)

Katten ska vara 12 veckor med sin mamma för att vara mogen nog att flytta hemmifrån. Jag har själv en hitte katt som hittades ute när han var 8 veckor och han var tvungen att ha en förebild som blev våran andra katt. Och man ser på han än i dag att han är väldigt liten i växten. Så det är bäst att låta den stanna hos sin mamma i 12 veckor...
Svar: Fortfarande bara en rekommendation. Det kanske inte alltid är bäst för katten men en vecka, hallå?! Jag tror att vad det handlar om senare är hur man sköter om katten själv. Nu är det ju inte jag som sköter om den but still.

Finns även rekommendationer för att fiskar inte får leva i mindre än 40L vatten eftersom de inte mår bra då och faktiskt, så kan man åka dit för djurplågeri. (Detta har Djurmagasinet sagt, även fast de säljer små skålar till fiskar. Ganska dåligt...)

Om ni har andra frågor eller annat skriv dem gärna HÄR.
Hittills till REKOMMENDATIONER


HANNAH / SPOINK

sv: Jag tycker den va väldigt bra! :D


URL: http://spoink.blogg.se/
HANNAH / SPOINK

sv: Gryymt att du vill vara med! Hör av mig när jag dragit en vinnare ;)

Annars hoppas du haft en awesome måndag hitills? :D


URL: http://spoink.blogg.se/
bella

svar: aha okej inge kul de ju :/

Själv så såg jag alltihopa men de verkar bara vara en massa tomtar som är där inne haha


URL: http://bellanordlund.blogg.se/
neli

älskar hennes ögon =) så vacker är hon!


URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Anonym

Allt bra? :)


URL: http://emeliesdaily.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: