LATER


Känns så himla jobbigt nör det är som att allt i livet ska sättas på prov. Man ska ha bra betyg i alla ämnen, vara trevlig mot alla lärare och vuxna, ha bra kontakt med sina föräldrar och sina kompisar sen att bara känna denna press gör mig så fruktansvärt frustrerad. Att prioritera och planera har jag alltid försökt göra men vad händer när ens planer blir till kaos? Jo, då sviker man folk. Men vart är empatin egentligen? Jag vill ha sommarlov, jag vill känna att jag inte har några bekymmer alls om morgondagen eller att jag har läxor i skolan som ska lämnas in.

Jag vet att alla får såna här perioder ibland men jag vill inte ha denna period nu. Även fast jag försöker se glad ut varje dag kan det ändå komma en tår på kvällskvisten för att allt i livet lämnar spår efter sig. Pluggandet tar på mig så himla hårt nu och för att inte tala om kärlek... Fyfan.

Hatar att tänka på vad man har gjort, vad som kommer att hända, vad som händer just nu och om man skulle gjort si eller så eller om man skulle ha sagt så och inte gjort så mm. Är detta ångest med andra ord? Jag har inte svar på någonting alls.
Hittills till LATER


johanna

så känner jag med just nu, har en massa plugg... :/


URL: http://jjohannaandersson.blogg.se
s i m o n e

yep det är ångest och det är verkligen inte kul, men vi lever ju i ett samhälle där det är massa måsten och höga krav tyvärr :/ men det kommer bli bättre ska du se, inte länge kvar till sommarlov ju! :)

Och nu har jag bytt blogg, tänkte bara meddela det :) om du vill kan du lägga till mig på bloglovin så lägger jag till dig :)


URL: http://siimonephotos.blogg.se
johanna

sv: ja och det värsta är (på min skola iallafall) att lärarna tar alla prov och läxor en o samma vecka så det är helt packat och sen andra veckan har vi knappt någonting... :(


URL: http://jjohannaandersson.blogg.se
Enya♥

Sv; åh tack :) har oxå massa läxor, men finns ingen tid?


URL: http://enyas.blogg.se
Sandrasrum

Okej, tack!

Vad gör du?
Kram


URL: http://sandrasrum.blogg.se
Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★

Usch såna perioder är inte kul :/


URL: http://www.saramadeleine.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: