Sneak peek

Godmorgon (sen morgon), strax beger jag mig till Luleå för att kolla på en bil med mami! Här får ni en tjuvtitt på dagens stil. Blir nog en ny design senare idag förhoppningsvis. Redan less på denna! See ya.

Q/A

Vem är du tillsammans med?
Svar: Erik heter han, vill inte direkt gå ut med mer information här. Ni får fråga mig på Facebook eller irl om ni är nyfikna!


Details

Eftersom jag inte lagt upp bilder på min lägenhet i Älvsbyn och jag ska bo här i Piteå ett bra tag framöver tänkte jag att det kanske skulle vara kul att se mitt rum från byn. En del av sakerna på bilderna är nya, som skor, necessär, väska prydnader.

Together


Min fina kille Erik som gör mig glad varje dag fastän förtillfället han är 8072 kilometer ifrån mig, en solstråle jag är så himla glad över att jag träffat. Han är så himla bra och får mig att känna mig bra, den bästa som finns. Vi har hunnit så mycket redan men detta är bara början, för jag är kär.

Take me back

Inte ens en vecka har gått och jag saknar ön Fuerteventura så mycket där jag hade en underbar resa med min fina mamma, tack så jättemycket för två underbara veckor. Detta gör vi om!

Lyckligaste tjejen

Äntligen har min balklänning kommit och har världens finaste kille att gå med, lycklig.

Prague

Några bilder från klassresan till Prag. Vi var där i fem dagar fylld med studiebesök och andra äventyr. Vi hade jättekul tillsammans, bästa klassen. Fy vad jag kommer sakna alla när vi tar studenten i juni!

Ma sistah

Inte träffat min syster på en månad och idag fick jag äntligen se henne och hennes son Oliver på stan med en fika på Wayne's. Träffade Tove tidigare idag och var hur skönt som helst att få kunna prata ut om allt som hönt på sista tiden. Har förövrigt fått jättefina julklapar och fler blir det! Shoppade en del i Spanien och fyndade lite saker även idag på mellandagsrean, win win!

Hola mi amigo

Efter ca en månads uppehåll är jag tillbaka med bloggen, hoppas ni gillar't! Det gör då jag. Har skrivit den meningen hur många gånger som helst men det har hänt så mycket i mitt 18-åriga liv så jag har knappt suttit vid datorn, mest Instagram på mobilen! Har hunnit ta körkortet (grattis till mig!) och varit i Spanien i två veckor samt firat julafton och hunnit träffa kompisar. Även haft fyra månader med hjärtat i tisdags, life is good.

Senare kommer bilder från Prag och Fuerteventura upp. Bilderna på lägenheten blev dåliga och för den delen har jag knappt något kvar där nu eftersom det är lov nu sedan har jag praktik här hemma i Piteå. Skönt!