ÅRSRESUMÉ 2012 - DEL 1


Januari - Hände inte så speciellt mycket i början på året då jag fotrfarande fotade med min digitalkamera. Hade mysiga hemmakvällar här i Älvsbyn och umgicks mycket med mina vänner, speciellt fina Reneé som jag även spelade Kinect med hemma hos mig.

Februari - Köpte jag min fina systemkamera! Gick ut på isen och tog en promenad, festade med Elin och Louise, beställde nytt smink från Elf och även den godaste glassen, Ben&Jerry's. Men försökte ändå vara lite nyttig och byta ut de vanliga Ica godiset till naturgodis, mums!


Mars - I mars hände det mer saker så som att mina fina vänner Ebba, Ewelina och Moa hälsade på mig, köpte min första skinnjacka och åt fruktsallad med nutella. Så himla gott! Fick mina första liknande Jeffrey Campbell, tog modellfoton hos The body shop och även lite mer roliga foton hemma i Piteå. Var i Kåbdalis med skolan, fick gratistamponger pga bloggen och fick även tandställning som jag nyligen tagit ut. Kunde sitta ute på altanen för första gången i mars och beställde även biljetter till Minus 30. Minus 30 är en inomhusfestival som hålls i Luleå.

April - Denna månad var riktigt rolig eftersom den innehöll mycket skratt med många vänner, snygga outfits, fick en kattunge som jag döpte till Tusse. Bakade även scones och fick ett jätte fint armband som jag tyvärr inte använder lika ofta nu. Grillade ute för första gången med mamma och Felicia och det var så grymt gott, minns dagen som igår. Haha! Spelade mycket fotboll, åt god pizza och hade en bra period.
Hittills till ÅRSRESUMÉ 2012 - DEL 1


EMMAS!

ser ut som ett bra år:D


URL: http://eemma.se/
Nathalie Yrvenstam

Jag har just nu "Önskeinlägg" på min blogg och skulle jätte gärna få in lite tips på inlägg av dig som jag kan skriva som, t.ex. "Vad ville du blir när du var liten" osv osv, kom med förslag så är du söt! Kram


URL: http://www.haap.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: