ÅRSRESUMÉ 2012 - DEL 2

Maj - I maj kände jag verkligen att sommaren började! Jag kunde sola ute på riktigt, gå promenader med fin Eva-Linn och även spela badminton, kubb mm. Vi grillade, såg Melodifestivalen, handlade på Willys och hade riktigt kul. Det roligaste i maj var att jag åkte ner till Frankrike med kyrkan. Har så mycket bra bilder och minnen därifrån. Saknar det verkligen.


Juni - Oj, så mycket det hände i juni månad. Hade fint avslut med klassen då vi grillade hamburgare osv, flög ner till Stockholm där jag och min syster och hennes sambo fortsatte ner till Malmö till pappa för att fira att han fyllt hela 50 år! Firade midsommar, började ha "mindre kläder" eftersom sommaren var här, hälsade på min styvmammas grav. Startade även ett projektarbete i Älvsbyn som hette Parkfesten då vi hyrde in olika band från Sverige.

Provade olika hattar i Malmö, for på en båttur med mamma vilket var jätte mysigt. Träffade min kompis från Helsingborg, åt god mat hos min farbror, åt chokladdoppade jordgubbar med Jennifer och drog på ett militärläger som jag tyvärr blev sjuk på och fick ligga inne på akuten en hel kväll.Juli - Tror jag har satt alla bilder rätt på denna månad eller så tillhör det även augusti. Jag drog iväg till Skellefteå en sväng med Moa och träffade folk och badade både på en strand och ett utebad. For även till Byske havsbad med Eva-Linn, drog på Trästocks och hade jätte roligt. Gick en kväll på Pdol (Pite dansar och ler, festival) med Moa sedan for jag iväg till Göteborg till fina Linnea där jag spenderade min födelsedag. Många kvällsäventyr med mycket volleyboll spel och nattbad. Festade en hel del och träffade sjukt mycket folk!


Augusti - I denna månad fortsatte festerna på bra, men träningen sådär. Var i Göteborg i början av augusti och fotade ganska mycket, hade haft min höftpiercing i en månad där, kollade på fotboll, blev bjuden på middag av dem bästa Luleborna (Moa, Ewelina och Ebba). Tog tåget hem från en underbar vecka i Göteborg, var mycket med mamma och mina vänner. Fikade på stan och började även om skolan igen, de andra året på gymnasiet.
Hittills till ÅRSRESUMÉ 2012 - DEL 2

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: