SOME WEEKEND AGO

För någon helg sedan drack vi lite hemma hos mig och det var jätte kul trots att vi inte gjorde så mycket men fick lära känna lite nytt trevligt folk.

Att lära känna nya människor är alltid roligt men hur brukar ni känna för att träffa en människa ni har hört dåligt rykte om? Förut kunde jag "ogilla" någon jag bara hört dåliga saker om utan att känna men nu är det inte så nå mer. Utan jag drar egna slutsatser om personen är tex trevlig eller inte, jag går inte på rykten mer om jag inte får se vad det handlar om med egna ögon. (Ja, hoppas ni fattar trots att jag är ur usel på att förklara detta). Med andra ord - sluta döm folk! 
Hittills till SOME WEEKEND AGO


sofia

för mig är det samma sak, jag drar egna slutsatser om människor som är helt nya för mig :)


URL: http://soffiiaaa.blogg.se
Alina

Jag som alla andra har fördomar om folk, inte alla, men vissa. Å jag kan ha hört dåligt rykte osv, men jag låter alltid människan motbevisa dessa rykten å fördomar. Jag skapar min egna bild av honom eller henne. Så tycker jag alla bör göra..sen så äre ba så att man kan inte gå ihop med varje människa,svar nej. Men man kan respektera och acceptera.
Vet själv hur det är att vara en som någon inte känner, men som tycker illa om mig pga saker de hört av en kompis och sådär. Det finns alltid två sidor av varje mynt, alltså fler sidor av varje händelse och berättelse, det borde man tänka på.
Nu blev min kommentar lite lång, menmen !
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: