SVAR PÅ TAL

Hej bloggen och förlåt för dålig uppdatering! Har nämligen en bloggpaus nu som ni kanske märkt men såg nyss en kommentar från en tjej och frågade hur min linje var så tänkte skriva lite om den. 

Jag går andra året på hotell och turismlinjen i Älvsbyn där jag bor i egen lägenhet och går inriktningen turism. Är så glad över att jag valt just denna linje eftersom man lär sig så himla mycket inom service, bemötande och hållbar turism som delvis är en storväxande branch i hela världen. Vi får åka ut så himla mycket, allstå inte bara "teori" plugg. Första halvåret fick vi gå på många studiebesök vilket är väldigt roligt. Man kan tro att man inte lär sig så mycket från det men det gör man eftersom man sedan kan jämföra andra hotell med varandra. Vi jobbar väldigt mycket på egen hand som att anordna evenemang, föräldrar möten mm. 


Tågresa ner till Uppsala.


Praktik i Kåbdalis.

Födelsedagsfika 2012.

Wåga Woka Wilt i Storforsen.

Inköpslista är bra att ha när man ska på Ica! √

En utav de bästa sakerna med att linjen just är i Älvsbyn är att mina grannar är mina klasskompisar som är mina bästa vänner. Har kommit så nära de flesta och känns grymt bra att bara kunna gå över till en kompis för att laga middag tillsammans, fika eller mysa. Man får ta så mycket eget ansvar också, det har jag verkligen märkt skillnad på mig själv och tror att alla som bor likadant som mig också har gjort det. Att tvätta kläder, diska, laga mat, städa mm kanske är en självklarhet för alla tonåringar som bor hemma med sina föräldrar men så var det inte som sextonåring för mig. Jag började om allt på nytt, det kändes grymt bra! Känner mig så duktig själv för att jag tar allt eget ansvar har fått bättre självförtroende och mognat så himla mycket. Bra jobbat Moa!

Middag hos mig.

Under Wåga Woka Wilt, hösten 2012 genomförd av Hotell och turism programmet i Älsvbyns gymnasium och Hotell och restaurang programmet i Boden.

Kan vara ett stort plus om man läser ett tredje språk! Jag läser spanska.

Under Wåga Woka Wilt eller Vildmarkens kokctävling som det står på namnskylten fick alla i klassen jobba.

Så, hoppas du fick svar på din fråga Sandra och om det är nå mer du vill veta så är det bara att fråga på!
Hittills till SVAR PÅ TAL


A D E L I N A

Hej! Har precis fixat en bloppis i min blogg där jag säljer allt från kläder till kamera, skor osv. Skulle betyda jätte mycket om du ville ta dig en titt, tar inte mer än en minut! Hoppas du får en fortsatt bra dag, kram! :D


URL: http://adelinanorstrom.devote.se
Madde

Oj vilken snygg blogg! Och jätte fin header :) Ha en fortsatt bra kväll :D


URL: http://maaddelundin.blogg.se/
Ronja

Fina bilder! :)
allt bra?


URL: http://ronjajanssons.blogg.se
s i m o n e [photography]

ska du sälja den där converse tröjan nångång får du gärna sälja den till mig :D har viljat ha en huuuuur länge som helst :) annars får du gärna säga vart man kan hitta en xD


URL: http://siimonephotos.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: