MYSIGT

Tog lite tid för mig själv igår och var här hemma bara med ett skönt fotbad, en lång dusch med hårinpackning och frukt till tv-mys som avslut. Planerar även in midsommar och får nog se vart dimman tar mig även fast jag håller på att bli lite sjuk men det ska jag sätta stopp för innan Norrköping.

P.S. Fick en kommentar om att jag var nöjd över olyckan? Nej, varför skulle jag vara det egentligen? Bloggar om det för att kunna visa och berätta för de som bryr sig inte över de som hatar mig för är mer upptagen av att älska folk som älskar mig.
Hittills till MYSIGT


Anonym

Jag känner inte dig, eller vet egentligen inte vem du är. Men har läst din blogg genom att få en klarare uppfattning över hur olyckan gick till och hur ni alla tjejer fick skador. Men jag har reagerat på den person som kommenterar allt påhittat skit snack om varför du delar med dig av hur olyckan gick till pch hur du mår nu. Hur kan nån vara så fucking dum och tro att Moa skirver it det här på hennes blogg för att hon på något sätt är nöjd över att hon har varit med i en olycka, som kunde ha gått så fruktansvärt mycket dåligarw än vad det nu gjorde.Hur svårt är det att hålla igen käften ifall du som skriver dessa sjukt dumma kommentarer till Moa inte kan komma med något pepprande, glatt. Du visar bara att i ditt liv innefattar 0 händelser. Så lägg ner.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: