SJUKHUSET

En bild säger mer än tusen ord, eller hur? Såhär såg jag ut när jag var på sjukhuset samt när jag kom hem, hade stygn och utan stygn. På sista bilden så ser ni på ett ungefär hur det ser ut i dagsläget. Jag kommer att få ha kirurgtejp i pannan i ett år för detta. Delvis för att det ser ut som det gör och för att skydda ärren mot solen så ärren blir finare. Mitt röda hår är alltså blod, fick inte duscha på några dagar och när jag väl fick det så var det kvar massa blod i hårbotten som varit svårt att få bort de senaste gångerna jag har duschat. Har tappat väldigt mycket hår eftersom jag fick sår i hårbotten. Det kliar jätte mycket och har än ont av stygnen och i huvudet.

Jag låg på intensiven i två dagar, det var inte så farligt sedan låg jag på barnavdelningen i tre-fyra dagar tror jag det var. Hade väldigt svårt att sova och vaknade flera gånger över att det rann sårvätska ner från pannan. Vi hade verkligen änglavakter som klara oss hyffsat bra. Jag är glad att jag hade tur i oturen med mina skador som var bruten handled, någon slags blödning i höften och slog i rejält i bäckenet så har haft svårt att gå och ta mig upp ur sängen själv men nu går jag helt utan kryckor. Om jag sitter för länge still eller går mycket får jag ont i höften men det går såklart att leva med. Har två ärr på nedreryggen och fortfarande lite blåmärken kvar. Färgerna har varierats, fick heller inget blåöga men ett gulöga. Haha go Sverigeee!

Helt ärligt, så mår jag jätte dåligt över mina ärr. Det är i ansiktet och det är ju ganska utåt. Jag har ju snelugg så det passar ju egentligen bra för att täcka det och det kommer ju såklart bli finare med åren men just nu mår jag inte alls bra över det. Fast positivt försöker jag tänka ändå! Tack till alla som stöttar mig.  
Hittills till SJUKHUSET


Amanda Johansson

Åh kära nån!! Krya på dig Moa!!<3


URL: http://amandaevajohansson.blogg.se/
Fatma

Modigt av dig att visa upp dina sår! Jag skulle ha tyckt att det var jobbigt att visa dom på bild. Krya på dig! Hoppas allt läker snabbt!


URL: http://fatmas.se
Simon

Det är helt otroligt att ni klarade er och att du läker så pass fort som du gör ;D hoppas allt läker fort så att det inte hindrar dig från att göra en massa roliga saker i sommar )

s i m o n e [photography]

skönt ändå att ni klarade er bra trots omständigheterna, ser hemskt ut ditt sår i pannan :( men tur att du är fin ändå :D kram <3


URL: http://siimonephotos.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: