SVAR PÅ TAL

Inte för att detta var någon fråga men kände bara för att skriva att jo, det är visst folk som bryr sig. Alla kan få "hat" kommentarer någon gång tex: Du är ful, din blogg suger, ingen vill veta det blabla. Bullshit, ta ingen skit! Men just om en sån här grej förstår jag inte... Jag skriver ut om olyckan för att mina vänner frågar mig, mina vänner som läser min blogg. Istället för att berätta historien fler gånger kan de gå in och läsa om den. De som läser bryr sig och de som inte läser men som vet om detta bryr sig också. Så jo, det finns visst folk som bryr sig. 

Det var heller ingen jävla olycka, det var en jävlig olycka.
Hittills till SVAR PÅ TAL


Sanna Widman

SVAR:
Okej, ajdå :/ men bra att alla är på bättringsvägen iaf :)


URL: http://FotbollsSanna.blogg.se
Rebecka

Till idioten som ens orkar skriva sådär, läs inte hennes blogg om du inte bryr dig, inte så att någon tvingar dig? sen så finns det vi som bryr oss, så dra inte alla över en kam och säg att "ingen" bryr sig :) och om du nu känner att du måste skriva en sådan kommentar, använd ditt namn istället för att vara anonym, ganska jävla patetiskt. tack på förhand, puss!

Heidi Scythe

Månne hur den personen skulle känna om hen var i din sits? Lamelifers som är stora i ''orden'' men små på jorden. Varit med om många sådana; som blir inget mer än ett skynke i skuggan av sin egna dåliga självkänsla som likt förbaskat inte höjs trots att dom skriver anonymt till andra i hopp om att lyfta sig själv. Evigt rasande dröm. Keep going strong Moa! <3


URL: http://heiduskaja.blogg.se/
Terese

Bra att du står upp för dig själv!


URL: http://teresehh.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: