Be you

Att känna självsäkerhet och självförtroende är två olika saker men ändå liknande till varandra. Om en del personer har för bra självförtroende anses de som kaxiga bitches eller en dryg människa i allmänhet. Det behöver inte alltid vara så! Det är bra att ha ett bra självförtroende för det betyder att man tror på sig själv och att man inte är som någon annan och vet att man just är bra som man är. Jag kommer ihåg att jag jämförde mig så himla mycket med alla andra när jag gick på gymmet så jag ville gråta när jag kollade mig spegeln. Nu är det ändring på det och jag jämför mig inte med andra, inte på så sätt. Jag föddes som den jag är, samma med dig. Saker och ting blir vad man gör det till och då menar jag allt.
 
Om du vill vara positiv mot andra människor och göra så att denna positiva energi sprids resten av dagen då gör du det! Om du vill vara negativ så gör du andra negativa och det blir en riktigt deppig energi som inte ens är värd att slösa tid på. Kanske därför så många bloggerskor har haters på deras bloggar för de har sura läsare som har ett tråkigt och negativt liv? Orkar man skriva/säga något taskigt så ska det inte bara vara en anledning varför man tycker det utan det ska ligga något bakom också.
 
Det jag vill få sagt med detta inlägg är att var glad för att du är du, det finns ingen som är lika fantastisk som dig på det sättet du är. Du får andra att le när du ler, du lyser upp rummet för de som ser dig och du är underbar på ditt egna fina sätt. Det är därför folk älskar dig, för du är du och ingen annan. Så snälla finaste du, var glad och positiv och ta vara på de dagar och människor du har i ditt liv. Lär känna nya människor, gör dem glada och visa alla hur himla bra du är! Puss!
Hittills till Be you


Marika

Fin bild :)


URL: http://katrimarikas.wordpress.com
Emilia

Så himla bra skrivet!! Loove


URL: http://milaah.devote.se
Sanna Johansson Bizzozero

Okej vad syndd..


URL: http://ssannabizzozero.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: