My weekend

Fredag: Tog bussen efter skolan och umgick med Eva-Linn, käkade pizza och träffade andra kompisar på Hertsön. Åkte bil hela kvällen eftersom hon tagit körkortet samma dag (grattis!). Kom hem ca två på natten då vi smaskat godis i bilen och haft kul.

Lördag: Vaknade kring åtta och fixade mig tills jag var med på Öppet hus i Lärkan med Josefin. Hade inte alls lika mycke folk som jag förväntade mig så fick tid över till att träffa några kompisar på skolan. Mötte senare upp Erik och hjälpte honom med att köpa jeans sedan for vi hem till han och chillade. Hämtade upp Marcus kring fem, handlade ingridienser till kvällens middag och åkte sedan hem till honom för att laga grillas färsk oxfilé med hemmagjord potatisgratäng och peppar- och whiskeysås med vitlöksbröd till. Drack några cider och fick riktigt trevligt sällskap senare på kvällen, måste göras om!

Söndag: Vaknade hemma hos Erik, hungrig som aldrig förr så tog bilen till Drive In på McDonalds och åt världens godaste hamburgare i sängen. Fick med mig hem sötnosen och då låg vi hela kvällen att kolla på film och serier i Piteå.
Hittills till My weekend

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: