NOMINERADE

Varje år anordnar Norrmejerier att dela ut Norrmejerier stipendiet som tre st vinnare får chansen att dela på 100 000kr. En från Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland. I år kom 437 ansökningar in och vi i Festival X är en av de som blivit nominerade och valts ut av juryn till att bli en av de fem finalisterna i vårat län. För att vi ska ha chansen att vinna detta behöver vi eran hjälp!

Gå in på DENNA LÄNKEN för att skicka in din röst på oss (helt kostnadsfri) eller smsa BD X till 71050. Det kostar lika mycket som ett vanligt sms.

Vi vill jätte gärna vinna 33 333kr för att kunna göra Festival X 2014 till en sjukt bra festival. Om vi skulle vinna kommer vi att lägga pengarna på populärare artister och mer marknadsföring för att locka folk i alla åldrar. Som ni ser i min meny här på bloggen har jag lagt upp en ikon där ni kan klicka och rösta på oss. Ni får super gärna dela med er om detta i era bloggar, Facebook, Twitter mm för att kunna hjälpa oss! Vi kom med i Pitetidningen både på nätet och i pappersform. HÄR och HÄR hittar du två artiklar från nätet.

Röstningen avslutas den 5 november. Kom igen nu!
Hittills till NOMINERADE


Mohammedi's | Art, model & designer

röstat!


URL: http://mohammedis.se/
sannas rum

Grattis :) Jag har röstat!


URL: http://sannasrum.blogg.se/
irma frisör


Hej!
kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga höstuppsättningar och nya trender!

Välkommen


URL: http://granboms.blogg.se
Josefine Anerland

Roligt med nomineringen, hoppas det går bra!


URL: http://josefineanerland.blogg.se/
svea ~ maviedesvea

Gud vad roligt, har röstat på er nu!
Lycka till :D


URL: http://maviedesvea.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: