TATTOO

Här är några utav de tatueringarna jag skulle vilja ha på min kropp. En del är samma text men sitter och funderar på olika text typsnitt och vart jag vill ha dem. Jag och mamma ska göra en mor- och dotter tatuering snart och då vill jag att det ska stå Mamma på foten eftersom hon är med mig i varje steg jag tar i livet. Jag vill att alla mina kommande tatueringar ska betyda något för mig.

Lejon med krona på huvudet vill jag göra för att lejon är mitt stjärntecken. Samt vad det innebär hur ens personlighet kan vara när man har lejon som stjärntecken. Ett exempel är att man oftast vill bli behandlad som en drottning, vilket jag tror väldigt mycket på eftersom det är likt mig därav kronan på huvudet. 
 
Carpe Diem för jag känner oftast att jag tar vara på de flesta dagar i mitt liv väl, därför hinner jag göra så mycket. Många har sagt att de inte förstår hur jag kan hinna med allt men jag gör det för att jag just vill hinna med allt, jag vill ta vara på det man har och kan göra här i livet!
 
Love, hope and faith för att det är de som krävs i livet. Alla personer har gått igenom många saker under livets gång, även jag och därför känner jag att jag kan har den inre styrkan om att tro på tro, hopp och kärlek.
Hittills till TATTOO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: