CHANGES

Har haft en suuuper bra helg, bilder kommer upp senare! Även haft en riktigt bra start på veckan med ett praktikpass och nu detta till ett väldigt sent mellanmål eftersom det blir sen middag här hemma. Jätte gott! Känner att jag sakta men säkert byter ut det onyttiga mot mer frukt och grönt och det känns rätt härligt. I veckan ska jag försöka hinna med allt plugg trots att jag verkligen inte har någon motivation till det men ska göra mitt bästa.

Förövrigt kanske detta blir lite dubbel-moral, men jag fattar inte poängen med att folk ska sitta på Facebook och skriva tex "Sluta lägg upp Ölvideos", "Sluta att skryta om vad du gjort på Alla hjärtans-dag". Jag menar folk får göra vad dem vill och jag tycker inte att man ska behöva anpassa sig efter just EN enda Facebook vän bara för att man vill lägga ut en ölvideo, man kan ju scrolla bort den eller sluta följa personen. Jag tror/tycler inte att folk skryter om vad de gör på Alla hjärtans, man är självklart glad över det man har och uppskattar den han/hon gör/gjort för en så man vill väl antagligen berätta om det för andra så de kanske också blir glad för ens självs skull.

Hade inte en boyfriend förra året men ändå var jag glad för andras skull om de la upp att de gjort något kul den speciella dagen, för vissa är den speciell andra inte men för mig är den det och hade en jätte bra fredag med honom. Så varför klaga? Handlar det om avundsjuka eller är det bara jobbigt att se? Hellre kan man skriva något positit och få andra på glad energi än att inte få det, hoppas ni förstår hur jag menar och att inegn tar illa upp!
Hittills till CHANGES


Katta

Fin blogg :)


URL: http://shettisdrottning.blogg.se
Eva

Det tycker jag låter vettigt, allt som är positivt är ju bra. Härlig bild förresten.


URL: http://evaspysselblogg.blogg.se/
Mikaela

Åh, vad gott :)


URL: http://lmikaela.blogg.se
Marlene S.R

gott!:D


URL: http://maarlenez.blogg.se/
Ellen Delin

Åh herre, vad gott!


URL: http://ellendelin.blogg.se/
Rebecca

Gott :)


URL: http://byrrebecka.blogg.se
FlizanLizan

Gott :D


URL: http://flizanlizan.blogg.se
Alice

Åh så himla gott!


URL: http://www.aliiicejohanssson.blogg.se
Anonym

Hej jag har lagt upp en video på min blogg som du får gärna får ta en titt på och så klart säga vad du tycker!!!
och om du även är intresserad av att ställa en eller flera frågor så har jag fortfarande en Q/A igång


URL: http://directionarmeda.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: