EN KÄRLEKSFÖRKLARING

Att det fanns någon som du trodde jag aldrig på, jag sökte efter fel killar och när jag slutade att söka stod du där. Snart är det ett år sen jag träffade dig och minns det som igår när vi stod där på stan i Stockholm och hälsade och log mot varandra.

Jag är så glad över att vi aldrig gick fort fram med varandra och att det bara blev vi en dag, att vi nu kallar oss för tillsammans och oss två.

Jag tror att alla tjejer kan skriva något fint om sina pojkvänner och det kan även jag. Alla kan säga att ingen någonsin kommer förstå hur bäst och underbara dem är för en och så är det för mig med. 

Jag har ärligt aldrig varit såhär kär eller känt såhär för någon annan. Man känner olika för alla men du känns så himla rätt för mig.

Du säger det jag vill höra, ställer alltid upp och du finns där för mig samt lyssnar på det jag säger. Det är inte många som är så omtänksamma som du är min fina. Kan vissa dagar inte fatta att du är min, på riktigt.

Varje morgon jag vaknar så vaknar jag med ett leende på läpparna eftersom jag vet att jag har en sådan fin pojkvän som dig vid min sida i vått och torrt. Att få somna bredvid dig, vakna upp bredvid dig eller få ett godnatt/godmorgon sms gör hela min dag ljus.

Det var så himla jobbigt att vara utan dig i fem veckor men både du och jag visste att vi skulle klara det eftersom vi hade så starka känslor för varandra och jag visste att jag inte kunde släppa någon som dig så lätt.

Jag kommer alltid att hålla hårt i dig, för du är den enda, den rätta, den prins, den finaste, den underbaraste, den bästa killen jag någonsin vill ha. Nu och för alltid min Erik.


Hittills till EN KÄRLEKSFÖRKLARING


Mboi!

Ha! Gaaaaay!

Prinsessavanessa

Så gulligt <3 Ha en härlig dag!


URL: http://prinsessavanessa.blogspot.com
Isa

Så söta ni är:)
Gillar inlägget den rätte finns där ute nånstans.
Det här med att hitta fel killar å hasta sig in i något har hänt mig nu har jag lärt mig av misstag:)

Sv: Ja jätte gott:)
Hade en bra torsdag durå?:)
Kram


URL: http://isajohansson.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: