Q/A

Gör det ont att sätta i den? Vad har vart positivt och negativt med det för dig?
Sugen på att skaffa men vågar inte riktigt.
Svar: Det gör inte alls ont eftersom du får en bedövningsspruta i armen först. Man kan dock ha väldigt ont efteråt eftersom man blir öm i huden. De flesta får blåmärke som jag fick.

Det positiva för mig är att, eftersom jag är så glömsk så slipper jag tex ta p-piller varje dag. Så om man är glömsk som jag är det positivt + att det inte syns (inga andra p-medel gör ju heller det men...). Satte in min första p-stav 2011 och då hade jag inte mens alls på hela två år! Var hur skönt som helst men nu sommaren 2013 när Festival X, min födelsedag och andra evenemang drog igång blev jag så stressad och då hade jag mens oregelbundet så gick alltid runt med tampong mm i fickan. Sjukt jobbigt!

De negativa för mig är att mina hormoner är helt konstiga fär tillfället, kan vara glad en sekund sen blir jag ledsen och vill gråta, har även haft ett hetsigt humör men tur att de flesta förstår och om en liten sak händer i vardagen känns det som att det är hela världen som går under och har inte haft någon motivation till så mycket plus att jag fått oren hy. Men det bästa av allt är att det går över såklart! Det är även olika biverkningar till olika folk.

 
Hittills till Q/A

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: