TONER TAB

Jag kokar vatten å her ånga över huvudet 3 gånger i veckan. Stoppar bara huvve över kastrullen med en handduk på skallen. Då öppnas porerna å då försvinner mina.

Fick denna kommentar på mitt inlägg "Oh my!". Blev inget riktigt Svar på tal inlägg men tycker att det är en jätte bra sak att göra, så tack till dig som kommenterade! Gjorde ofta det förut men tyckte det var så himla jobbigt vissa gånger med att andas så använde ett sugrör för att få luft, haha. Ett bra tips till att stoppa ditt huvud ovanför en skål med hett vatten i är att lägga i en Toner Tab.

Tyckte det var super bra, finns på Lush att köpa! Kolla in på deras hemsida HÄR. Deras beskrivning lyder - "Lugna din hy med en kopp tea tree Tea Tree Toner Tab tillför din hud precis så mycket tea treeolja som behövs för att utan att skada de nödvändiga bakterierna. Så här gör man Lägg med tabletten i en skål eller kastrull med hett vatten och låt den brusa upp, ånga sen ansiktet, med eller utan handduk. När vattnet har kallnat går det utmärkt att använda det som ansiktsvatten."

Bildkälla.
Hittills till TONER TAB

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: