D r e a m s


Att drömma en dröm är en sak och att ha en dröm är en annan sak. Men på något sätt tror jag att de hör ihop. Man drömmer oftast om om vad som har hänt men någonstans där i drömmen tror jag på att det finns något som kommer att hända också. Det kan vara vad som helst, sedan kanske man får en Déja Vu men inte minns från var.

När man skapar en dröm, om framtiden kanske tror jag det är viktigt att ha vissa mål man sätter upp för sig själv. Man kan börja med små steg och sedan kan man se hur långt man har kommit. Kanske inom sin träning att tex sluta småäta eller att inte ta en fika på stan med kompisen för att spara pengar och ha råd med en utlandsresa eller den där snygga tröjan man vill ha. Har själv dock "klädförbud" för att spara pengar sen nu när jag har bil så är ju inte den gratis heller. 

När jag bodde i Luleå och var 14 minns jag att jag tänkte: Snart går jag ut nian och efter det ska jag gå handels på gymnasiet sen ska jag flytta in i en lägenhet i stan och bo nära min syster.
Men sedan förändrades så mycket när jag flyttade hit till Piteå och går skola i Älvsbyn, på många bra sätt förstås! Hade ändå en dröm och ett mål om att leva i Luleå sådär. Nu vet jag inte vad jag har för drömmar i livet, helt ärligt. Känns nästan drygt att bara säga så, men jag vill heller inte ha för många drömmar för livet ska vara spännande att leva. Önskar jag vore mer spontan ibland även fast jag älskar att planera men tror på så sätt att man kan upptäcka sina drömmar genom att tänka och leva så. Annars vill jag mycket - flytta söderut, bo tillsammans med någon, vara i Grekland en längre tid och känna att jag är en riktig livsnjutare som fångar dagen! Man kan bara man vill.
Hittills till D r e a m s


Sanna Johansson Bizzozero

Åh vilken fin tavla!


URL: http://ssannabizzozero.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: