10 thoughts

1. Varför blinkar inte folk ur sina rondeller eller kör om en i 140km/h? Känns himla onödigt.
2. Funderar på om jag ska fortsätta vara ljusblond eller kanske testa på mörkblonda slingor i håret men då kommer jag ångra mig om jag vill bli ljusblond igen för det är en sån j*vla process.
3. Vilket håll ska man gå åt - Less is more eller More is less?
4. På fredag (imorgon) ska jag klippa mig för första gången sedan den 17 juli 2012. Jag vet att det behövs i topparna men har ändå varit rätt duktig på att hålla det fräscht, förutom att det nästan knappt går att borsta nå mer ibland.
5. Det här med studenten och balen gör mig så himla lycklig och taggad att tänka på. Men det slog mig, just bara för någon dag sen hur svårt och smärtsamt det kommer vara att lämna alla klasskompisar. Inte för gott men vi kommer bokstavligt inte vara klasskompisar nå mer.
6. Har så himla lust att dra till Summerburst i Stockholm, alla favs Dj's ska dit!
7. Bara för att jag började att tänka på Summerburst nu och deras musik så blev jag super taggad på en utgång imorgon. Hade varit riktigt trevligt.
8. Hatar att känna mig "kall", kanske säga något onödigt/omoget och bli sur för små saker. Som att ingen annan har känslor förutom jag.
9. Det känns som att jag önskar mig många materiella ting men jag tror att det enda jag kommer tjäna på är att resa, så jag ska resa!
10. Sist men inte minst - jag är kär och det känns underbart.
Hittills till 10 thoughts


Ebba Axelsson

Sv: Idag (torsdag) Så ska jag ha fotbollsträning. Dudå? :) Och fira min namnsdag.


URL: http://axelssone.webblogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: