MINA PARFYMER

Svar på tal om jag kunde visa mina parfymer.

Detta är alla mina parfymer sen har jag några stycken body mist från Victoria's secret och Hollister m.fl. Mina favoriter är de jag äger från Escada och Paris Hilton. Alla luktar så sjukt gott. Varje tillfälle har sin egen parfym. Idag har jag packat klart allt för imorgon och snart ska vi ta fram lite jordgubbar + älskade Loka päron för lite onsdagsmys, hörs!

ON TOP

Mobilbild från räkfrossan på Laponia med de bästa.

Just nu känner jag att vissa saker går bra och andra dåligt. Mer positiva saker än negativa som tur är! Igår var jag på en jobbintervju som gick jättebra. Har två till jag ska gå på när vi flyger ner nästa vecka också, blir spännande så håll tummarna för mig! Längtar super mycket tills imorgon då vi åker ner till Italy, ska försöka hinna packa klart allt ikväll innan jag måste panikpacka imorgon på morgonen...

I'M GOING TO

På torsdag åker jag till Rom, Italien! Åker med la mia famiglia som det heter på Italienska. Kommer att stanna där över en weekend och ser verkligen fram emot det då Italien är en utav mina drömresemål!

GARNIER

Tänkte testa ett nytt märke för ansiktprodukter och fyndade dessa två + en ansiktsmask för endast 157kr. I vanliga fall köper jag en ansiktstvål för 159kr, så hoppas dessa är bra trots de billiga priset.

I helgen blev det en massa mys med Erik (käka pizza och kollade på netflix i sängen, mys) samt en spontan utgång med tjejerna sent på fredag kväll. Hann även svänga förbi Piteå och träffa två saknade vänner samt umgås med min mamma och plastpappa som jag bokat en resa med till nu på torsdag! Blir riktigt roligt och soligt eftersom det är ett av mina drömresemål.

NAKED 2

TACK så jättemycket min älskling Erik för presenten! I love you.

PINK PARTY 2.0

Hade en grymt rolig kväll den första augusti. Tack till alla som kom och förgyllde min kväll, ni är guld värda! Temat var självklart Pink party, det förstod nog alla redan som känner mig. Woho!

BISTRO NORRLAND

På 20-årsdagen besöte jag självklart Systembolaget (!!!) vilket ändå var ganska kul! Efter det bjöd min sambo mig på middag på Bistro Norrland tillsammans med min finaste mamma. Det godaste var huvudrätten som var röding, den hamnar på topplistan utav de godaste jag har ätit! Åt skagen till förrätt och den konstigaste rocky road jag ätit till efterrätt. Helt ok var de i alla fall.

GOTT ATT FYLLA ÅR

För tre veckor sedan idag fyllde jag 20 år! Det firades hela veckan lång med både familj och vänner. Fick en jordgubbstårta och bakade själv annat fika till då tre av mina tjejkompisar firade mig. Jag fick en burk full av rosa saker i! Förstår inte hur allt rymdes där i men jag älskar rosa och det jag fick, tack än en gång fina ni!