TJEJWEEKEND

I torsdags tog jag tåget upp till Stockholm för att träffa Eva-Linn och Linn samt bo på hotell Ariadne. Vi började dagen med att äta pizzabuffé på Pizzahut sedan åkte vi till Mall of Scandinavia som var sjukt stort! Jag trodde vi skulle gå vilse... Klippte min lugg sedan åt vi varsin crepes med jordgubbar och nutella. Vi var där ganska länge och sedan åkte vi till hotellet och åt varsin sallad och såg på tv.

På fredagen steg vi upp jättetidigt eftersom vi gick på H&M's club-event på Hamngatan. Där möttes vi av en bra DJ, champagne, frukostmacka och varsin shoppingbag sedan var det bara att gå loss. Vilket vi även gjorde! Hehe... Vi strosade runt på stan och köpte även hur mycket som helst på The body shop sedan kände vi oss nästan klara med all shopping runt 12-tiden. Hello gamlingar! Vi åt lunch på Jensens vilket jag fortfarande inte rekommenderar och på kvällen såg vi idol, grattis Martin!

På lördagen tränade vi på gymmet och sedan fixade jag mig inför jullunch med min mamma och Tojje. Dagen började med ett glas cava på Radisson Blu Strand sedan åkte vi med båten Waxholm III där vi hade en egen salong uppdukat med sill och ägg mm. Det fanns mycket att välja på julbordet och vi alla blev jättemätta efter den trevliga jullunchen med en massa julmust, mumma och snaps! Efter en båttur på tre timmar gick vi till T.G.I.F där vi drack drinkar och sedan kom tjejerna för att äta middag. Det blev chicken sticks och oreo madness! 

På söndagen gick vi ytterliggare en dag på stan för att småshoppa lite samt fika. Vi åkte hem ungefär samtidigt och jag hade en jättemysig helg med mina fina tjejkompisar som jag gärna gör om snart. Blev en himla massa text så tack om du orkade och ville läsa detta inlägg!
Hittills till TJEJWEEKEND


Anonym

Kan inte du börja spela in videor? :D

Cissi

Trevligt :)


URL: http://cissileandersson.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: