BESTÄLLNING FRÅN LYKO

Nu har min stooora beställning från Lyko.se kommit! Äntligen säger jag bara, tog hur länge som helst så det är jag besviken på. Dock fick jag ett hårspray från deras egna märke och lite extra bonuspoäng för förseningen så de tackar jag för. Hade slut på nästan allt inom hårvård här hemma så nu har jag en del nya produkter att testa samt favoriter att använda.

Maria Nila -  Testat på förr fast deras Repair trio. Gillar att det är ett svenskt märke som även innehåller UV-skydd. Deras flattening spray känns bra för håret och doftar riktigt gott också.

L'Oréal' professionnel -  Använt dessa produkter förut och är det bästa märket jag kan rekommendera hittills för skadat hår. De ena är en föningslotion och de andra är en hårinpackning. Jag fönar dock aldrig håret men brukar sätta i den eller Uniq One efter jag duschat i fuktigt hår sedan låta det lufttorka.

Tigi's Bed head Oh Bee Hive - Hade detta torrschampoo för lite mer än ett år sedan då jag fick det av min mamma och tycker det funkar riktigt bra. Det enda negativa med det är att det är så himla dyrt. 
Hittills till BESTÄLLNING FRÅN LYKO


Emma Engström

Vill verkligen testa något från Maria Nila! :D


URL: http://engstromemma.devote.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: