ITALIAN THEME

På hotellet fick man två biljetter till temamiddagar. Vi gick på de italienska temat en kväll och fick 4-rättersmiddag som var väldigt god. Pastan var en av de godaste pastarätterna jag ätit! Blev totalkär i deras rosévin och brieost också, väldigt gott.

YOUNGER

Vid ena poolområdet fanns en snackbar och vid den andra poolen på andra sidan serverades lunchen. Var riktigt fint och så härligt! Tänker på denna resa rätt ofta nu eftersom det var en mysig första utomlandsresa med min fina.

LORO PARQUE

 
 
 
 
En regning och tråkig dag blev inte så tråkig för oss som besökte Loro Parque. Vi var redo med regnskydd och ett glatt humör. Hit var jag för 10 år sedan och kände igen mig, helt otroligt! Var riktigt kul (älskar att gå på zoo) och de jag tyckte om mest var att se de stora späckhuggarna. Kändes mäktigt!
 

SÖNDAG

Denna söndag börjades med att jag bjöd min bästis Eva-Linn på frukost på Clarion Hotel och sedan en sväng på stan. Nu har jag på min lermask från Glamglow och senare ska vi på middag hos Eriks mamma. Har sjukt mycket träningsvärk i hela kroppen från veckan efter ha kört styrketräning, spinning samt simning. Ha en fortsatt bra dag allihopa!

BRA START

Har precis börjat dagen med detta ovanför. Kommer nog bli en kanondag idag då Jennifer kommer hit och sedan kommer även min fina älskling hem! Som jag längtat. Tänkte ladda upp lite bilder från våran Stockholmsresa sen så ni får se utav det!