HUR JAG TAR HAND OM MIN HUD

Jag börjar med att använda min Shower oil från Nivea. Fungerar riktigt bra om man har torr hud men lika bra om man inte här så torr eftersom den gör huden riktigt len. Gott luktar den också!

När jag inte använder oljan så har jag två favoriter från The body shop. Den ena är en Shower gel med doft av Sweet lemon och den brukar jag använda när jag inte använder oljan eller om jag vill dofta något annat. Det varierar!

På bilden så syns det inte så bra men den produkten som står till vänster är en Body polish med doft av jordgubbe. Den använder jag en gång i veckan med hjälp av mina skrubbhandskar. En utav dem bästa skrubbarna jag testat! Doftar gudomligt... Men vad gör inte det från Tbs?

Dessa är mina bästa kompisar i duschen. Handskarna har jag fått i present men finns i princip överallt att köpa. Min duschsvamp eller vad man ska kalla det har jag köpt på Sephora men finns också nästan överallt att köpa som matvarubutiker osv. Jag skrubbar mig en gång i veckan med hjälp av handskarna och Body polishen sedan använder jag svampen till både oljan och min Shower gel.

Varje gång efter jag duschat så smörjer jag in mig. (Säger man så?) Hoppas ni vet vad jag menar i alla fall och till vardags använder jag mig utav dessa två. Har rätt torr hud men den blir bara finare och finare med tiden. Dessa är de bästa hittills för min hud som också är i en bra prisklass. Aco har slutats sälja tror jag men Dove har länge varit en favorit!

Till lite mer festligare tillfällen varierar jag mellan min Body lotion från Hollister och en från Victoria's secret. Den från VS är snart slut och vill gärna köpa en till mest för doftens skull. Är helt ok för huden min! Självklart så har jag som de flesta andra en Body butter från Tbs, sjukt bra och luktar sjukt gott! Dock lite dyrare men de håller väldigt länge för mig. Nu ska jag använda upp den helt innan jag köper en ny... 

Hoppas ni tyckte om detta inlägg med mina rutiner och produkter som jag använder. Kommentera gärna om ni vill ha mer liknande och med vad för slags produkter osv eller om ni har frågor/synpunkter! Kram. ♥
Hittills till HUR JAG TAR HAND OM MIN HUD


Enya シ

Du tar riktigt bra hand om din hud, önskar jag kunde vara lika duktig!


URL: http://nouw.com/enyas
Sara Ekman

Älskar Body Shops produkter :)


URL: http://aamaziing.se/
Tilda Barkselius

Alltid bra att få tips av andra, har själv torr hud så tack för tipsen :)


URL: http://fluring.blogg.se/
Tilda

Bra tips, jag måste bli lite bättre på att ta hand om min hud :)


URL: http://bloggenommigochdittodatt.blogg.se
linah

åhh älskar produkterna!! <3


URL: http://nouw.com/linaheve
MADDISENJ.SE

Bra tips. Kul att se vad andra använder :D


URL: http://maddisenj.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: