WEEKEND LIGHTS

I onsdags flög jag hem till Luleå där jag tog taxin hem till byn i Piteå för att äta middag med mamma. En del av mitt rum där ↑

Torsdag: Gick upp tidigt för en läkartid och efter det for jag hem och sminkade mig innan jag träffade Nickie hos henne i stan. Vi gick på stan ett tag där jag fyndade ett par skor sedan åt vi lunch på Café Trend. Åkte förbi min mormor en sväng där jag krattade hennes gård samt följde med henne och handlade och fikade lite gott. 
Fredag: Hämtade upp Rebecka för att luncha med henne och Jennifer sedan gick vi på stan och efter det åkte jag till Tove där vi pratade om allt mellan himmel och jord sedan åkte jag till Rebecka för en kopp te och efter det åt jag middag hemma. På kvällen kom Eva-Linn och Linn förbi, vi badade jacuzzi och drack en massa julmust med prat hela kvällen.
Lördag: Åt palt till lunch sedan hjälpte jag och min mamma mormor hemma hos henne och efter det for vi en sväng till Öjebyn. Tog bussen senare till Luleå för att köpa billigt lösviktsgodis på Kvantum (!!!) och sen åt jag och Eva-Linn middagsbuffé på Exotic.
Söndag: Eva-Linn bjöd mig på hotellfrukost på Clarion som en sen födelsedagspresent och efter det tog vi en sväng hem till Bergnäset sedan storheden och efter det Boden. Vi fikade på Opalen och eftersom mina jeans hade spruckit mellan benen så gick jag ut från H&M med ett par nya som sitter perfekt! 

Var riktigt roligt och mysigt att få träffa alla mina tjejer, saknat dem så! Blev en massa text i detta inlägget men har ju fått förfrågan om jag kan skriva mer om min vardag så nu vet ni hur min långhelg såg ut. Puss.
Hittills till WEEKEND LIGHTS

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: