ROADTRIP TILL FINLAND

I fredags tog jag mitt pick och pack för att sticka på en roadtrip ner till Kalajoki, Finland med min barndomskompis och hans mamma. Vi hälsade på deras släktingar som bodde i en mysig stugby men som även hade sanddynor, äventyrsbad. hotell och en massa mer! Ett riktigt sommarställe. Vi var på äventyrsbadet på lördagen (kände mig som 12 igen, haha), åkte runt och kikade runt hamnen fastän det var riktigt dimmigt ute. Senare på kvällen efter vi ätit middag och även hunnit provat på Kalajoki's hamburgare så bowlade vi. Vi såg på film, åt en massa chips och kakor och tog det allmänt lugnt också. På söndag svängde vi förbi Haparanda där jag tänkte fynda på Ittala outlet mend et gick inge vidare, bättre lycka nästa gång!

GLAD PÅSK I EFTERSKOTT

Glad påsk i efterskott! Om man kan skriva så? Hade inte mycket påskpynt men på skärtorsdagen tog vi med sparken ut på isen och hämtade lite påskris för att sätta fast mina fina påskfjädrar. Köpte även påskliljor på Ica Maxi när vi var och handlade och självklart så fina gula tulpaner som jag tror kommer bli en tradition att köpa varje påsk.

Igår jobbade jag lunch och idag jobbar jag kväll, tror det blir en lugn kväll vilket är rätt skönt men det finns alltid något man kan göra på en restaurang. Har sökt lite sommarjobb som jag även fått men får se hur jag gör. Måste dock bestämma mig ganska snabbt men det löser sig nog. Idag åker Erik ner till Göteborg igen men vi ses snart så jag slipper sakna honom så länge! Blir konstigt dock att sova själv i den stora sängen men som tur är så har jag våran katt Leo.

"PÅSKMIDDAG"

Ingen påskmiddag här inte! Under påsk har jag varit hemma i Luleå med min sambo, träffat mamma och Tojje och ätit middag på O'learys samt minglat runt där med några vinglas. På långfredagen var vi så lata så när vi var på Coop här på Bergnäset köpte vi det vi var sugna på - räkor och baguette med lite annat smått och gott, mums! Plus vårat nya ekologiska vin såklart. Fått höra att man blir mindre bakfull av ekologiskt vitt vin så får väl se om det stämmer någon annan gång.