EXPLANATION

Äntligen har jag internet! Så sköööönt, känns lättare att blogga/fixa med räkningar då på min laptop än på mobilen. Mer bekvämt helt enkelt.
Känner inte att jag måste förklara detta men det har kommit upp många frågor angående detta och det kommer annars märkas i bloggen på ett eller annat sätt om jag inte förklarar.

Innan jul åkte jag hem till Luleå från Göteborg för att stanna ett tag. Ett tag blev på heltid igen då min syster jobbat som servitris och ska börja studera på annan ort så jag har fått "ta över" en stor del av hennes jobb. Jag tog chansen till detta jobb eftersom Erik, min sambo och jag ändå skulle flytta tillbaka hit i mars då hans utbildning i Göteborg är slut. Så nej, vi har inte gjort slut till er som frågar. Eftersom vi kommer stanna över sommaren och längre (vi vill flytta någon annanstans i framtiden) så valde jag att ta chansen till detta jobb. Vi har kvar våra lägenhet som vi hyrt ut i andra hand som jag nu bor själv i med våran "lilla" katt Leo. I helgen kommer Erik hem, blir mysigt då vi har middagsplaner och ska allmänt bara mysa på.

Anledningen till att detta blev ett bildlöst inlägg är pga mina senaste bilder har spratas i en annan filtyp som ej går att byta till en annan filtyp eller att ladda upp här... Suck. Ska försöa fixa det och göra om bloggdesignen!
Hittills till EXPLANATION

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: