DR. DENIM

Solitare 399kr / Lexy 499kr

Köpt nya Dr. Denim igen. Tror inte det är bara för mig de inte alls håller länge och ändå köper de igen! Egentligen kanske det är mer värt att lägga mer än tusenlappen på ett par jeans som håller i några år än flera hundra på ett par jeans som man måste köpa 2-3 gånger per år. Men likaså så sitter jag här med en påse från Carlings med favoritjeansen för att dem sitter så himla bra och är så fina. What the fuck? Jaja, jag är nöjd för tillfället i alla fall. Plus att jag köpte två par nu, en ny modell och en som funnits förut så jag kan variera så de håller ett tag, hehe.

LEDIGHET

Idag känns som en bra dag för att... blogga! Igår jobbade jag halvdag och sedan kom mamma och Tojje hit för att fira en barndomskompis till mig. Vi bowlade och åt middag på Oleary's sedan fortsatte vi kvällen med några vinglas och minglande. Jag kom tvåa i bowlingen (woho!) och träffade en massa människor ute. Ska rensa igenom de 600 bilderna från Mexico idag och bara chilla. Så skönt att vara ledig och inte bakis! 

STUDENTFESTEN VOL. 1

Om mindre än en vecka kommer Näääk och Nimo till Savoy, Luleå! 30/3 är datumet för årets första Studenfest vol. 1 om du är 18+ där de kommer bjudas på en helkväll med grymma Dj L3MAR som får dansgolvet att gunga samt med The Great Gatsby tema. Hela Savoy kommer att fyllas med 1920-tals utstyrslar till de hetaste house låtarna. Förköp köper du antingen av mig eller Joshua för 150kr/st eller V.I.P kort för 250kr/st. Skriv till oss för mer info. Missa inte denna fetaste fest, vi ses där!

MORE OR LESS

Jag är verkligen inte den bästa på att göra kollage men här ser ni några saker (ja typ lite av de som de flesta har i sitt hem) som jag också vill ha! Inte bara för att alla andra har det men vi har gemensam inredningssmak kan man säga... Våran ena del av vardagsrummet har varit så tomt sedan vi tog bort vårat akvarium när vi flyttade ner till Göteborg men nu när Erik har kommit hem igen har vi pratat om att skaffa en byrå och ett hörnskrivbord. Jag tror det skulle bli hur bra som helst att ha det så! 

Längtar bara till jag får min lön i april så kanske man kan ta en tripp till Ikea och andra ställen. Hihihihi.

FITNESS

God kväll allesammans. Idag har Joshua och jag varit i gymnasiebyn här i Luleå för att sälja förköp till vårat första evenemang tillsammans - Studenfesten vol.1 på Savoy den 30/3. Ska strax ta bilen för att köra ett gympass med E. Känns bra att vara tillbaka igen. HATAR verkligen att träningen går i perioder men den enda anledningen till varför den gjort det denna gång är pga förkylning så kan inte göra så mycket åt det men nu börjar den släppa rätt mycket. 

SOLGLASÖGONENS TID

Solglasögonens tid har äntligen kommit och innan vi åkte iväg till utlandet kikade jag på dessa från Ray Ban, Gucci och Michael Kors. Men nu när jag kommit hem är det försent för att beställa dem till ett bättre pris och självklart har jag inte dem pengarna för tillfället heller så var nog lika bra. Titta men inte röra kan man, hehe. Har dock Ray Ban versionen till ett budget pris för 69kr från H&M så de nöjer jag mig med just nu.

Det känns förövrigt riktigt bra att våren har hittat hit till norra Sverige. Längtar bara till jag kan sitta på våran altan och få ut utemöblerna på riktigt för en fin utelunch! 

HOME SWEET HOME

Brist på inspiration till rubriker? Svar ja. Här är några utav mina Instagram bilder som jag lagt upp under mina två veckor med min sambo i Mexiko. Fler bilder kommer självklart senare när jag fibblat på ett tag med min kamera! Vi kom hem onsdag eftermiddag och har varit lite jetlaggad sen dess men nu börjar det ta sig. Det måste ta sig eftersom jag jobbar ett tio timmars pass imorgon. 

I helgen har vi ätit god mat, träffat kompisar och spelat kort med tända ljus under Earth hour. Så mys!

TRAVEL SIZE

¡Hola amigos! Nu är jag hemma i Sverige igen och det känns ändå helt ok. Saknar det varma vädret redan men det är skönt att få sova i sin egna säng (fortfarande jetlaggad så sov till kl. 15 idag!) och gosa med kissen.

Försökte ändå att resa lätt så därför proppade mina travelsize-flaskor med shampoo x2, balsam och tvål. Hade inte med mig så mycket mer förutom mitt älskade balsamspray. Den milda eye makeup removern från Rituals köpte jag senast jag var på Luleå Airport men den var dock inte lika bra som jag hoppats på!

TODAY IS THE DAY!

OMG! Har gjort detta inlägg tidsinställt eftersom jag klev upp kring 4 imorse för att ta planet mer till Arlanda och sedan vidare till Mexico. Nu åker vi, ses!