LYXHELG

I fredags blev det inte tacos som jag trodde utan det blev hemmagjorda vårrullar som mamma friterade och det var så himla gott. Synd bara att jag glömde de jag skulle få ta hem... Efter vi ätit fick jag den bästa nyheten på länge - jag har fått två biljetter till Summerburst!!! Jag och min syster ska göra ett litet jobb nere i Stockholm och som tack för det ska vi få bo där och fått varsin biljett till Summerburst. Detta blir tredje året i rad för mig och det kommer bli sjukt kul att få åka dit igen.

Vi badade i jacuzzin senare på kvällen men badade inte så länge för att det var så feta mygg som ville äta på oss. Tror de satte igång deras myggdödare dagen efter, hehe... På lördagen var vi i Långnäs och efter det åkte vi hem till byn igen. Fixade mig lite lätt för att se Jennifers lägenhet och äta sushi där. Senare drog jag vidare till Emma där vi spelade beerpong, hade drinkin' games och allmänt kul. Vi rullade vidare mot stan för att gå på O'learys där jag inte minns hur många shots vi blev bjudna på? Sedan hamnade jag på cruisingen med Rebecka ett tag och efter det försvann jag i dimman. Det jag vet är att jag hade sjukt kul och tackar alla inblandande för en kul kväll/natt!

På söndagen var jag riktigt bakis, blir alltid bakis men denna gången var det f-ö-r-j-ä-v-l-i-g-t. Efter några timmars sömn hämtade jag saker hos Emma sedan hem till bergnäset för att grilla hemma hos Marcus i stan. Igår jobbade jag hela dagen fastän jag kände mig lite krasslig och idag mår jag inte heller så bra så skönt att vara ledig och sjuk på samma gång. Vädret är också krassligt idag därav mina inomhusbilder på vårat sovrumsfönster, puss!
Hittills till LYXHELG


Amanda Jona [SPONTAN]

Vad roligt med Summerburst! :)


URL: http://spontan.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: