PARADISE

De första bilderna i detta inlägg är taget torsdag på dagen där ni ser våran utsikt från hotellrummet. Palm, palm och en massa palmer! På kvällen intog vi buffén som hade ett nytt tema för varje veckodag, spännande. Det fanns även stora skulpturer/statyer eller vad man vill kalla längs hela hotellområdet så då blev var det enklare att hitta vart sitt hotellrum då man hade en skulptur man skulle komma ihåg, haha. Det var svårt i början då allting såg likadant ut!

På fredagen tog vi en taxi från hotellet för att utforska vi 5th avenue i Pdc. Taxipriserna låg kring hälften så mycket som de gör i Sverige. Vi bokade taxi utanför lobbyn på hotellet med några killar som jobbade med att boka taxi till kunderna och att hålla upp dörren. Vi åt lax och kyckling som smakade underbart och småshoppade lite. Vi kikade runt rätt mycket på vilka ställen som hade bäst priser på souvenirer och liknande. och även tog lite gott med oss från Starbucks där Erik döpte om mig till "Mua".

Vi tog taxi tillbaa till Grand Sunset Princess och påvägen in till hotellet var det en enorm säkerthet där taxichauffören fick säga sitt namn, hur många passagerare han hade och frågade Erik och img vilket rumsnummer vi bodde i där de skrev upp allting på en lista. Vi fick även visa våra armband som vi fick på oss första dagen för att visa med säkerhet att vi bodde där. Om något skulle gå snett med någonting så hade alla ett personligt nummer på sitt armband.
Hittills till PARADISE


Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Ser mysigt ut :)


URL: http://dixiwonderland.com/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: