NY VECKA, NYA TAG

Älskar att bo två min från det här... ↑

Hade en supermysig prosecco & taconight med finisarna på bilden, (visst blev bilden helt ok?!) i fredags. Hade jobbhelg så la mig tidigt hela helgen, renbädda läste bok osv. Tog en timmes prommis lördag och på söndag var jag pigg som attan så då tog jag mig an ett BP-pass sedan en prommis med Andrea på ormberget. Idag hade jag ett långt pass på jobbet med upplärning för de nya som kommit, kulkul! Är helt slut efter intervaller på ormberget som jag gjorde för två timmar sedan med girlsen också.. Handlade på kvantum med A inför helgen efter det och det ska bli så skööönt med en ledig helg igen, längtat!

Imorgon står lunch med en saknad Linnea på schemat sen göra lite ärenden inför kvällsjobb, skulle egentligen varit ledig men vad gör man inte för finbesöket som kommer om några veckor. Tur att man jobbar med bästtjejerna så man kan byta pass någon gång då och då. Taggad!

FOREO

Ber om ursäkt för de dåliga bilderna...

Men! Ville visa er att i julas fick jag en Foreo Luna av mamma i julklapp och har inte hunnit använda den ännu (!!). Köpte både dag- och nattrengöring så jag har tänkt testa den nu till veckan när jag fått den uppladdad. So excited!

PRESENTER -17

Tusen tack för alla fina presenter mina vänner! Jag fick prosecco i mängder (!!) + utöver de ni ser på bilden, champagneglas, hårprodukter, kakfat, presentkort på Spa Of Sweden, doftstickor från Rituals, pengar och den finaste rosen någonsin. Är supernöjd, tack än en gång för att ni gjorde hela min födelsedagsvecka underbar! Det var båtfester på Pite Havsbad + Norra Hamn, middag på Tages och redbull vodka på kittel, pizza på altanen, thaimat på trappen och massa skratt och galenskaper. ♥

BP

Hej hopp! Dagen startade med att hjälpa mina hjärtisar att bära kartonger från lägenheten som nu lämnas på riktigt. Herregud vilka minnen vi har där!

Cyklade sedan till ett bodypump pass som var extremt jobbigt men kändes grymt att ha dagens träning avklarad. Har hunnit plocka i mitt lilla hem, åkt förbi Mio i Boden där jag förövrigt ogillar de kvinnliga arbetarna där. Har fått supergrym service av alla killar på plats och över telefon men inte samma av kvinnorna. Fy säger jag bara... Fixade min högtalare på Elgiganten och lite behövligheter från Ö&B. Kort kvällspass på hotellet står på schemat och imorgon är det ytterliggare en dag med sovmorgon, woho! Imorgon blir det samma promenadsträcka som igår, känns att benen är ömma idag...