FRÅGESTUND

Varför inte börja veckan (vet att det är tisdag) med en frågestund? Så glest mellan mina inlägg så det har hunnit hända en del saker och då kan NI passa på att fråga! 

Vaknade av mig själv för 15min sen, holy moly och har verkligen inget planerat på hela dagen förutom om jag skulle ut för en lunch på stan. Kanske ska ta tag i att skura i mitt rum? Nej, usch vad tråkigt men behövligt. I helgen är det planerat en fet utgång med mina sambos, ska bli så himla kul! Taggad till 100!

@INSTA

Några utav de senaste på Instagram där jag är mer aktiv som jag skrivit många gånger tidigare, don't forget to follow - @moabrynolfsson.


Fredagens bravader bestod av jobb till 23 sedan en öl på Bishops med mina sambos som jag sedan gick med till O'learys där vi stod i kö i en jävla timme. Maxmat som nattkäk och sedan upp och hoppa för lite städ på morgonkvisten innan Ronja kom förbi på en kopp te och cheesecake mys. Hann inte göra så mycket mer förutom att lägga på mina eyelashes (fancy, yaaass) och sedan dra till jobbet igen. Kämpa kämpa!

VI DRAR TILL FJÄLLEN

Vi drar till Riksgränsen! Woop woop! Fy vad kul det kommer bli, är sjukt taggad. Den 13-16 mars kommer vi att befinna oss där. Någon man känner som ska dit? Jag är fortfarande en nybörjare i backen men inte på afterskin, hehe. TAGGAR TILL DENNA!

DOUBLE WEAR

Har nu haft Esteé Lauder, Double wear ett tag och jag ääälskar deras foundation. Täckande och räcker länge. 4/5 av mig får den och du hittar produkten HÄR. Deras concealer är också bra men inte lika bra som jag vill att den ska vara av de priset man betalar för den. Får fortsätta leta helt enkelt men det är kul att testa något nytt. 

NU MÅSTE VI DRA

I måndags bjöd jag Angelicap Kust Spaoch när vi kom hem sjöng vi singstar och åt cheesecake halva natten med Andrea. På tisdagmorgon fick vi nå ryck och gick ut på isen för någon timme där vi även grillade lite korv, pratade om livet och bara myste på.Sådana dagar behövs verkligen! 

Igår tränade jag rygg och axlar och det känns idag, riktigt skönt ändå! Hoppas ni får en bra torsdag så hörs vi snart igen. Puss!

SOMMAR 2016/5

Kände att jag ändå ville lägga upp de resterande bilderna från våran sommartripp ner till Götet. Liseberg, god mat, goa människor och shopping var det där. Utsikten på första bilden är från lägeneten jag bode i där. Underbart med andra ord!

2017

Nytt år, nya tag, samma stad, ny bostad. På Residensgatan hittar nu numera mig med mina två sambos, Angelica och Andrea + katten Kira. Här ovanför ser ni mitt rum som jag stormtrivs i, måste ju erkänna att det är rätt mysigt. Dagarna flyter på som en rutin nu - eat, sleep, train, work and repeat! Gode nice ändå. Det känns bra att aldrig känna sig ensam här hemma och om jag vill vara det så är det bara att stänga dörren.

Nu har detta året pågått i 24 dagar redan men känner på mig, hoppas och tror att 2017 kommer bli mitt år. Mycket har hänt sen jag bloggade sist, fråga gärna om ni vill veta något. Kommer nog att uppdatera mer på både Instagram och Snapchat så om ni vill följa mig där heter jag moabrynolfsson. I'll keep you updated!